Sokağa idrarını yapan kişiyi uyardığı için darp edilen müzisyen İlke Duman ilk kez konuştu

Kadıköy Moda’da evlerine doğru giden müzisyen çift, sokağa idrarını yapan kişiyi uyardığı için darp edildi. Saldırının mağduru müzisyen İlke Duman, Kanal D'de Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nun sunumu ile ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta programına telefonla bağlanarak yaşananları ilk kez anlattı.

Hafta içi her gün Kanal D’de ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının canlı yayınında, Kadıköy Moda’da evlerine doğru giden müzisyen çiftin sokağa idrarını yapan kişiyi uyardığı için darp edilmesi konuşuldu. Olayın ardından şiddet mağduru İlke Duman telefon ile programa bağlanarak yaşadıklarını ilk kez Neler Oluyor Hayatta’ya anlattı.


'EŞİM TEPKİ GÖSTERİNCE ÜZERİME İDRARINI YAPTI'

Saldırının mağdurlarından İlke Duman eşiyle yaşadığı o korku dolu geceyi anlattı. Duman, “Evimizin önünde idrarını yapan genç bir çocuk vardı. Cinsel organı dışarıda, çok rahat şekilde bunu yapıyordu” dedi. Eşinin tepki göstermesi üzerine gencin durmadığını söyleyen Duman, “Eşim; ‘kardeşim ne yapıyorsun, utanmıyor musun?' diye söyleyince ‘Sana mı soracağım?’ sözleriyle benim üzerime doğru idrarını yapmaya devam etti” dedi.

Sokağa idrarını yapan kişiyi uyardığı için darp edilen müzisyen İlke Duman ilk kez konuştu


'EŞİMİ YERE YATIRIP DÖVDÜLER'

Ardından şiddete maruz kaldıklarını anlatan Duman, “Alkollü 3-4 kişi eşimi yere yatırdılar, dövdüler. Kafasına, kulağına bastılar. Ben yalvardım onlara. Araya ben girince bana da vurdular" dedi. Duman, polislerin gelmesiyle 2 saldırganın yakalandığını ve diğerlerinin kaçtığını söyledi.

Sokağa idrarını yapan kişiyi uyardığı için darp edilen müzisyen İlke Duman ilk kez konuştu

'EŞİM İŞİTME KAYBI YAŞIYOR'

Dehşeti yaşayan müzisyen İlke Duman, “Kötü bir gece geçirdik. Biz böyle insanlar değiliz. Bunları sadece haberlerde izlerdik. Başımıza geldi, çok üzgünüz” ifadelerini kullandı.

Eşinin saldırıdan sonra vücudunda hasar kaldığını söyleyen Duman, “Biz müzisyeniz; elimiz, ayağımız, kulağımız bize lazım. Eşim şu an işitme kaybı yaşıyor” dedi.

 

Sokağa idrarını yapan kişiyi uyardığı için darp edilen müzisyen İlke Duman ilk kez konuştu ile ilgili etiketler Kadıköy Darp Saldırı Hakan Ural Moda ilke duman neler oluyor hayatta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.