Sokağa çıkma yasağı saatleri son durum! Yasak hangi gün, saat kaçta başlayacak?

Sokağa çıkma yasağı nasıl olacak merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika sokağa çıkma yasağı açıklaması vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Hafta sonu 20-10 saatleri arası uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi de olacak mı? Sokağa çıkma yasağı detayları haberimizde.

Sokağa çıkma yasağı nasıl olacak sorusunun yanıtı haberimizde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika sokağa çıkma yasağı açıklamasının ardından hafta sonu uygulanan sokak kısıtlaması hafta içi de mi olacak? Sokağa çıkma yasağı hangi günler olacak? İşte detaylar..

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NASIL OLACAK?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ GÜNLER OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının hemen ardından yeni yasakları açıkladı. 2 haftadır devam eden hafta sonu sokağa çıkma yasakları hafta içine de taşındı. Peki, hafta içi sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 1 Aralık Salı sokağa çıkmak yasak mı?

Hafta içi her gün 21.00 ile 05.00 arasında genel sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu kısıtlama hafta sonları Cuma akşamı 21:00'den pazartesi sabahı saat 05:00'e kadar kesintisiz devam edecektir. Yani cumartesi Pazar artık evlerimizdeyiz.

1 ARALIK SALI YASAK VAR MI?

Market bakkal kasap manav gibi işletmeler ile eve paket hizmeti veren yerler belirlenecek, saatler çerçevesinde hafta sonu kısıtlamasının dışındadır. Restoranlar paket servis haricinde hizmet veremeyecektir.

Sokağa çıkma yaskalarının 1 Aralık Salı akşamından itibaren uygulanmaya başlanacağı belirtildi.

Sokağa çıkma yasağı saatleri son durum! Yasak hangi gün, saat kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.