Sokağa çıkma yasağı kalktı, vatandaşlar göbek atarak kutladı

1 Temmuz itibariyle hafta içi gece ve pazar tüm gün uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. Kısıtlamanın kaldırılmasıyla vatandaşlar kendini sokaklara attı. Kimi akşam denize girdi, kimi sahilde mangal yakıp göbek attı. Bazıları da cadde ve sokakları doldurdu. Marmaris'in meşhur Barlar Sokağı'ndaki işletmeler de aylarca kapılarını açtı.

1 Temmuz itibariyle kaldırılan sokağa çıkma kısıtlamasından faydalanan vatandaşlar akşam saatlerinde sahilleri doldurdu. Bazı vatandaşlar akşam saatlerinde de denize girerken, bazıları ise mangal yapıp arkadaşlarıyla karşılıklı göbek attı.

Sokağa çıkma yasağı kalktı, vatandaşlar göbek atarak kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, 1 Temmuz yani bugünden itibaren akşamları ve pazar günleri uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırıldığını açıklamıştı. Kısıtlamanın kaldırıldığı günün akşamında sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar kendilerini sahile attı. Menekşe sahilinde bazı vatandaşları denize girerken, bazıları ise kıyıda mangal yaparak arkadaşlarıyla karşılıklı göbekler atıp oyunlar oynadı.

Sokağa çıkma yasağı kalktı, vatandaşlar göbek atarak kutladı - Resim : 2

ELAZIĞ'DA SOKAKLAR VE CADDELER DOLDU TAŞTI

Kısıtlamaların kalktığı ilk akşamda Elazığ’daki vatandaşlar da evlere girmedi. Bazı vatandaşlar caddelerde gezerken bazıları da çay ocağı ve kafe gibi mekanlarda oturup arkadaşları ile sohbet etti. Uzun süre sonra kısıtlamasız bir şekilde sokağa çıktıklarını belirten vatandaşlar, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Sokağa çıkma yasağı kalktı, vatandaşlar göbek atarak kutladı - Resim : 3


BARLAR SOKAĞI ESKİ GÜNLERİNE DÖNÜYOR

Türkiye'nin en gözde turizm merkezlerinden biri olan, denizi ve muhteşem doğasının yanı sıra eğlence sektörü ile de iddialı bir kent olan Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Barlar Sokağı 22 ay sonra eski günlerine dönüyor. Gece yarısına kadar müzik yayını yapılabilecek mekanlar kapılarını açtı. Saat 21.00 itibari ile kapılarını açan eğlence mekanları gece 24.00'da müziği kapatıp ruhsatlarında belirtilen saatlere kadar açık kalabilecekler.

Sokağa çıkma yasağı kalktı, vatandaşlar göbek atarak kutladı ile ilgili etiketler 1 Temmuz sokağa çıkma kısıtlaması salgın tedbirleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.