Sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır? E-devlet sokağa çıkma yasağı çalışma belgesi ekranı

Sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır merak ediliyor. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının hafta içine alınmasıyla birlikte çalışanlar sokağa çıkma yasağı çalışma belgesinin nereden alınacağını merak ediyor.

Sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır sorusunun yanıtı haberimizde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar ilan ettiği sokağa çıkma yasağı artık hafta içi de olacak. Çalışanlar, çalışma izin belgesini e-devlet'ten nasıl alacağının yollarını araştırıyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İZİN BELGESİ NASIL ALINIR?

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de koronavirüs vaka sayılarında artış yaşanıyor. Bu artışın ardından yeni tedbirler uygulamaya koyulurken, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar için sokağa çıkma kısıtlamaları uygulanıyor. Bu durumda 20 yaş altında olup çalışan bireyler nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor.

Sokağa çıkma kısıtlaması için belirlenen yaş aralıklarında olan vatandaşların iş yerlerine giderken bir sorun yaşamamaları adına çalışma izin belgesi almaları gerekiyor. 20 yaş altı çalışma izin belgesi e-Devlet'ten temin edilebiliyor.

Bunun için bu durumda olanların e-Devlet'e T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak ilgili belgenin çıktısını almaları gerekiyor.

Belgenin çıktısını alanlar, güvenlik görevlilerine bu belgeyi göstererek sorun yaşamadan iş yerlerine gidebiliyor.

Sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır? E-devlet sokağa çıkma yasağı çalışma belgesi ekranı ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.