Sokağa çıkma kısıtlamasında çöp kavgası: 2 yaralı

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması sürerken, İstanbul'un Avcılar ilçesinde bir binada oturan iki kişi arasında çöp kavgası çıktı. Tekme ve tokatların konuştuğu kavgada, taraflardan her ikisi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Avcılar Cihangir Mahallesi Şenlik Sokak’ta meydana geldi.

ÇÖP TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Uzun süreden bu yana sokaktan topladığı karton gibi atık malzemeleri, oturduğu binanın arkasındaki bahçeye yığan Ahmet Olcay ile aynı binada oturan Mehmet Demir tartışmaya başladı.

Tartışma tekme tokatlı kavgaya dönüştü ve ikisi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek, bu kişiler için 112 servisinden ambulans istedi.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Başından darbe alan Mehmet Demir, oğlu tarafından özel araçla hastaneye götürülürken, binanın arkasında yerde yatan Ahmet Olcay, gelen ambulansa önce binmek istemeyerek bağırmaya başladı. Polis ve sağlık görevlileri tarafından sakinleştirilen Olcay da hastaneye kaldırıldı.

''DEFALARCA ŞİKAYET ETTİK''

Mehmet Demir'in oğlu Cihan Demir, Ahmet Olcay’ın neredeyse her gün sürekli alkollü dolaştığını belirterek, "Defalarca şikayet ettik. Alıyorlar, çaresiz serbest bırakıyorlar. Daha dün Avcılar Belediyesi ekipleri gelerek bu adamın topladığı 3 kamyon çöpü bahçeden topladı. Babam bugün yeniden çöpleri yığmaya başladığını görünce müdahale etmiş. İki kez bu binayı ateşe vermeye kalkıştı" iddiasında bulundu.

(DHA)

Sokağa çıkma kısıtlamasında çöp kavgası: 2 yaralı ile ilgili etiketler Avcılar İstanbul Koronavirüs Korona Kavga Çöp
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.