Sokağa çıkanlardan ilginç bahaneler! "Trabzonluyum darlandum"

İstanbul'un bazı bölgelerinde koronavirüs tedbirlerine uyulduğu gözlenirken, bazı bölgelerde kalabalık sokaklar dikkat çekti. Pendik'te sokağa çıkan bir kişi, “Trabzonluyum, darlandum” diyerek kendisini savundu.

Türkiye’de koronavirüs istatistikleri iyiye giderken, uzmanlar tedbirleri elden bırakmamaları konusunda vatandaşları uyarıyor.

Bazı vatandaşlar ise uyarılara rağmen dışarı çıkmaya devam ediyor. Pendik’te vatandaşların dışarı çıkmasıyla sokakların dolduğu görüldü. Vatandaşlar, kendilerine yöneltilen ‘neden dışarıdasınız’ sorularına ise ilginç cevaplar verdi.

Sokakta yürüyen bir vatandaş, “Alacağım var, vereceğim var. Bir şeyler almamız lazım. Evde hapis mi kalayım yani? Yaşlıyız da, canlıyız yürüyoruz. Hiçbir yere gitmeyecek miyiz, mahkum muyuz millete? İşimiz var gücümüz var” dedi.

Sokağa çıkanlardan ilginç bahaneler! "Trabzonluyum darlandum"

"DARLANDUM"

Başka bir vatandaş ise neden dışarıdasınız sorusuna “Trabzonluyum, darlandum” dedi.

Sokakta yürüyen bir kişi, “Canım çektiği için dışarıdayım” diye konuştu.

Sokağa çıkanlardan ilginç bahaneler! "Trabzonluyum darlandum" - Resim : 2

Başka bir vatandaş, “Pendik şu anda normal. Vatandaşlar sakin, herkes muhafazasını yapıyor” şeklinde konuştu.

Sokağa çıkanlardan ilginç bahaneler! "Trabzonluyum darlandum" ile ilgili etiketler Pendik İstanbul Koronavirüs Korona sokak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.