Şok: Ünlü film yapımcısı Stephen King kızı tarafından öldürüldü!

Ünlü İngiliz film yapımcısı milyarder Stephen King (66), çıplak bir şekilde Charleston'daki villasının içindeki yatak odasının havuzunda kanlar içinde bulundu ve çok geçmeden öldü. Olayın faili ise King'in evinden gitmesini istediği iddia edilen 31 yaşındaki kızı Brittany.

King villasının havuzunda bulunduğunda çıplaktı ve yatak odasındaki havuzun suları Stephen King'in kanıyla doluydu.

Olayı polise milyarder yapımcının küçük kızı Brooke (28) haber verdi.

Polisler ise eve girdiklerinde King'in hala nefes aldığını fakat çok geçmeden öldüğünü belirttiler.

Stephen King'in 36 yıllık eşi Susan'ın (65) ise olay sırasında odaya girmekten korktuğu ve bayıldığı öğrenildi.

Brittany Simpson ise cinayeti reddediyor ve babasının o halini gördükten sonra evden kaçtığını belirtiyor.

wetertwer_1
Olayda kullanılan 9 milimetrelk Smith and Wesson ise Brittany'nin odasından çıktı.

Susan ve Robert çiftinin Brooke ve Brittany dışında Chelsea adlı bir kızları ve Taylor adında bir oğulları daha bulunuyor.

Britanny'nin 2011 yılında yapılan trafik kontrolü sırasında arabasından mariuana ve Xanax çıkmıştı. Polis tutanağında ise, Brittany'nin çevirme sırasında arabanın içinde çırılçıplak erkek arkadaşının ise üstünde sadece iç çamaşırı olduğu ve doktor raporunda Brittany'e manik depresif teşhisi koyulduğu yazılı.

Milyarderin altı yatak odalı villası şu anda 1.79 milyon dolara satışa çıktı. King ölmeden önce ünlü yazar adaşı Stephen King'in 2014 tarihli romanı olan Mr. Mercedes'in televizyon uyarlaması ile meşguldü.

Şok: Ünlü film yapımcısı Stephen King kızı tarafından öldürüldü! ile ilgili etiketler Kan stephen king kızı çırılçıplak havuz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.