ŞOK Salı indirimlerinde Evin Ayçiçek Yağında sürpriz indirim! İşte ŞOK 28 Aralık sıvı yağ fiyatları!

Yeni haftada ŞOK'ta Ayçiçek Yağı fiyatları indirimleri gündem oldu. 5 lt Evin Ayçiçek Yağı fiyatları ile vatandaşın oldukça ilgi gösterdiği ŞOK marketleri büyük rağbet görmeye başladı. İşte 28 Aralık ŞOK indirimli katalog fiyat listesi…

ŞOK 28 Aralık 2021 Salı gününde market fiyatları yakından takip ediliyor. ŞOK indirim kataloğunda pek çok ürünün göze çarptığı listede en çok dikkat çekenler arasında ayçiçek yağları, süt ürünler ve tuvalet kağıdı oldu.

ŞOK marketlerde ayçiçek yağı fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. ŞOK indirim kataloğunda özellikle yılbaşı ürünleri dikkat çekerken sıvı yağlardaki muhteşem fırsatlarda gözlerden kaçmıyor.

Döviz kurlarında yaşanan düşüşle beraber bazı marketler fiyatlarında indirime giderken vatandaşlar bin bir umutla yeniden ayçiçek yağlarının belli bir rakama çekilmesini bekliyor.

ŞOK marketten yapılan son açıklamada, her zaman gerçekleştirilen indirimli fiyat kampanyalarına ek olarak döviz kurlarının düşmesi sonrasında temel tüketim ürünlerinde fırsatlar sunulduğu kaydedildi. Bununla beraber sürekli uygulanan fiyat indirim kampanyaları ve her gün düşük fiyatları ürünlerde ŞOK marketlerde raflardaki yerlerini alacak.

Son indirimlerle beraber ŞOK marketlerde; 5 litrelik ayçiçek yağının satış fiyatı 119 liradan 109 liraya, 1 kilogram çay 37,5 liradan 33,5 liraya, 1 litre süt 7,90 liradan 6,90 liraya, 30'lu yumurtanın fiyatı 38,90 liradan 35,70 liraya indirildi.

ŞOK Salı indirimlerinde Evin Ayçiçek Yağında sürpriz indirim! İşte ŞOK 28 Aralık sıvı yağ fiyatları!

İşte ŞOK Sıvı Yağ Fiyatları

Evin Ayçiçek Yağı 1 lt – 23.90 TL
Evin Ayçiçek Yağı 2 lt – 45.90 TL
Evin Ayçiçek Yağı Pet 5 lt – 109 TL
Lio Riviera Zeytinyağı 2 lt – 71.90 TL
Lio Sızma Zeytinyağı 500 ml – 26.25 TL
Lio Naturel Sızma Zeytinyağı 1 lt – 42.90 TL
Lio Sızma Zeytinyağı 2 lt – 85.75 TL

ŞOK Salı indirimlerinde Evin Ayçiçek Yağında sürpriz indirim! İşte ŞOK 28 Aralık sıvı yağ fiyatları! ile ilgili etiketler şok şok aktüel ürünler ŞOK fiyat listesi ŞOK indirimleri ŞOK katalog ayçiçek yağı fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.