Şok olay! Hamileyken dayak yemişti! Ceren Kaplakarslan çocuklarının babası Temel Kankıran ile evlendi

2019 yılında 6 aylık hamileyken bebeğinin babası ve sevgilisi Temel Kankıran'dan şiddet gören Ceren Kaplakaraslan geçmişe sünger çekti. Kankıran'dan ikinci bebeğinin dünyaya getiren Kaplakarslan'ın sevgilisiyle nikah masasına oturduğu da ortaya çıktı.

Yaşadığı bütün olumsuzlukları unutan 32 yaşındaki Ceren Kaplakarslan, kendisini dövdüğü için bir dönem mahkemelik olduğu iki çocuğunun babası Temel Kankıran’ı affetti.

Ceren Kaplakarslan - Temel Kankıran

İKİ AY ÖNCE EVLENDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ceren Kaplakarslan, 2015'de şarkıcı Rafet El Roman ile nikah masasına oturup 2 yıl sonra da boşanmıştı. İlk bebeği Tuva'yı 2020 yılının ilk günlerinde kucağına alan Kaplakarslan'ın 2 ay önce de İş insanı ve ödüllü yapımcı Temel Kankıran'la nikah masasına oturduğu ortaya çıktı.

CEREN KAPLAKARSLAN

 SEVGİLİ OLDUKLARI DÖNEMDE HAMİLEYKEN ŞİDDET GÖRMÜŞTÜ...


Manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan, bebeğine 6 aylık hamileyken sevgilisi Temel Kankıran'dan şiddet gördü. Kaplakarslan yaşadığı korku dolu olayın ardından günlerce gözyaşı döktü. Hatta ABD'ye gidip kızını orada dünyaya getirdi. Ancak o günleri hafızasından sildi.

CEREN KAPLAKARSLAN

DAYAKLAR ÇABUK UNUTULDU

32 yaşındaki manken ve oyuncunun geçtiğimiz aylarda kendisini döven sevgilisi Kankıran'la evlendiği ortaya çıktı. Çiftin ikinci bebekleri Arden'in de dünyaya geldiği öğrenildi. Geçmişe sünger çeken Kaplakarslan, önceki gün kızı Tuva ve babası Atilla Kaplakarslan'la görüntülendi. Yanlarında eşi Temel Kankıran da vardı. Bu manzarayı görenler "Dayaklar ne çabuk unutuldu" yorumunu yaptı.

Ceren Kaplakarslan, 6 aylık hamileyken Kankıran'dan dayak yediğini söylemişti. Şiddetin kanıtı olan fotoğraflarını da göstermişti. Ardından ABD'ye gitmişti.

Nuray Deveci Yeşiltepe


Ceren Kaplakarslan'ın annesi Nuray Deveci Yeşiltepe'yi de silahın kabzasıyla yaraladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla Temel Tankıran, tutuklanmış ve davanın ilk celsesinde tahliye edilmişti.

Ceren Kaplakarslan

Temel Kankıran, 2017 yapımı Reis ve 2019 yapımı Ölü Yatırım filmlerinin yönetmenliğini üstlendi.

 

Şok olay! Hamileyken dayak yemişti! Ceren Kaplakarslan çocuklarının babası Temel Kankıran ile evlendi ile ilgili etiketler Şiddet dayak Düğün nikah ABD Ceren Kaplakarslan temel kankıran
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.