Şok mesaj! Hayatını kaybeden oyuncu Rasim Öztekin ve kızı Pelin Öztekin'e çirkin saldırı

8 Mart'ta hayatını kaybeden oyuncu Rasim Öztekin'in 33 yaşındaki oyuncu kızı Pelin Öztekin, sosyal medyadan kendisine gönderilen bir mesajla neye uğradığını şaşırdı. Babası hakkında yapılan çirkin yorumu ifşa eden Öztekin, takipçisine 'sen kimsin peki embesil' diye tepki gösterdi.

14 yıl önce kalp yetmezliği teşhisi konulan dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra geçtiğimiz Mart ayında, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış, hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamamıştı. Oyuncu Pelin Öztekin'in de babası olan usta ismin ölümü sanat camiasını yasa boğmuştu.

Şok mesaj! Hayatını kaybeden oyuncu Rasim Öztekin ve kızı Pelin Öztekin'e çirkin saldırı


"SEN KİMSİN EMBESİL!"

Babası Rasim Öztekin'in vefatıyla kahrolan Pelin Öztekin, babası ve kendisi hakkında kendisine gönderilen çirkin mesajı ifşa etti. Babasını kaybetmenin acısıyla sarsılan ve zor günler geçiren oyuncu Pelin Öztekin, sosyal medyada üzerinden kendisine gelen mesajla çılgına döndü. Sosyal medyada yapılan çirkin mesajı ifşa eden genç oyuncu, takipçisine ''Peki sen kimsin embesil!'' şeklinde karşılık verdi.

Şok mesaj! Hayatını kaybeden oyuncu Rasim Öztekin ve kızı Pelin Öztekin'e çirkin saldırı - Resim : 2

Takipçisinin Öztekin'e "Geberen Rasim'in şişko kızı mısın sen?" şeklinde attığı mesaj büyük tepki çekti.

Takipçisini ifşa etmesinden sonra, Twitter kullanıcısının kendisini engelleyen Öztekin ''İki dakikalık giderini, karakterini ….'' notunu düştüğü kareyi de paylaştı. 


Şok mesaj! Hayatını kaybeden oyuncu Rasim Öztekin ve kızı Pelin Öztekin'e çirkin saldırı - Resim : 3


Şok mesaj! Hayatını kaybeden oyuncu Rasim Öztekin ve kızı Pelin Öztekin'e çirkin saldırı - Resim : 4


Geçirdiği kalp krizi sonucu 8 Mart'ta babası Rasim Öztekin'i kaybeden oyuncu Pelin Öztekin, o dönem yaşananları, "Önce kalp rahatsızlığı geçirdiğini duyduk. Sonra iyileştiği söylendi... Aslında durumu kötünün iyisiydi. Yaşadığı kalp durmasıydı. Ardından kalbin kasmasını sağlayan bir alet takıldı. Tıkalı olan damarına anjiyo yapıldı. O sırada tepki verdi ama sonrasında iyiye gitmek yerine kötüye gitmeye başladı. Ve kaybettik." şeklinde anlatmıştı.

Şok mesaj! Hayatını kaybeden oyuncu Rasim Öztekin ve kızı Pelin Öztekin'e çirkin saldırı - Resim : 5

 

Şok mesaj! Hayatını kaybeden oyuncu Rasim Öztekin ve kızı Pelin Öztekin'e çirkin saldırı ile ilgili etiketler Pelin Öztekin Rasim Öztekin Sosyal Medya Twitter Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.