23 Mayıs Şok Market'e hangi ürünler geliyor?

Çeşitli ürünler ile tüketicilerle birçok fırsat sunan Şok Market herkes tarafından takip ediliyor. Aktüel ürün listesinde indirimli ürünleri ile vatandaşları mutlu ediyor. Bu hafta listede hangi ürünlerin yer alacağı merak ediliyor.Herkesin beklediği 23 Mayıs Şok Market aktüel ürünler listesi yayınlandı. Peki bu çarşamba hangi ürünler geliyor? İşte 24 Mayıs Şok Market aktüel ürünler listesi! Detaylar haberimizde...


Tüketiciler tarafından büyük bir merak ile takip edilen market edilen zincirlerinden Şok indirimli ürünler listesi ile vatandaşları mutlu ediyor. Merak edilen 23 Mayıs aktüel ürünler listesi yayınlandı. Listede dikkat çeken ürünler arasında ramazan erzak paketi 49.90 TL'den satışa sunulacak. Peki bu çarşamba hangi ürünler geliyor? İşte 23 Mayıs Şok Market aktüel ürünler listesi!Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

23 Mayıs Şok Market'e hangi ürünler geliyor?

ŞOK ÜRÜNLERİ KALİTELİ Mİ?
Şok market internet sitesinde güvencesini şu sözlerle anlatıyor...

ŞOK Marketler T.A.Ş.’de Şok kalite çemberi, reyonlarda satışa sunulan ürünlerin satın almadan müşteri tarafından tüketilene kadar geçen tüm aşamalarda, müşteri memnuniyetine ve ürün güvenliğine odaklanarak hareket edilmesini amaçlamaktadır.
ŞOK Marketler T.A.Ş.’nin “Şok kalite çemberi” sürdürebilir kalite anlayışı içinde Avrupa Birliği’nin RAPEX (Hızlı Alarm Sistemi), izlenebilirlik, şeffaflık, risk analizi, sürekli araştırma ve bilimsel işbirliği ve tüketicinin bilinçlendirilmesi gibi entegre bir “Kalite ve Ürün Güvenliği yaklaşımı” üzerine kurulmuştur.

Kalite ve Ürün güvenliği sistemindeki gıda ürünleri “Tarladan Halka, gıda dışı ürünleri ise risk yönetimi ve izlenebilirliğe dayalı Ürün Güvenliği” prensibine dayalı olarak kontrol edilmektedir.

Sürekli eğitimlerle artan çalışan bilinci sayesinde, Türkiye’nin her noktasındaki mağazalarımızda hizmet standardizasyonu sağlanırken, yüksek kaliteli ürünler, uygun koşullarla siz müşterilerimize sunulmaktadır

İşte 23 Mayıs Şok Market aktüel ürünler listesi;

23 Mayıs Şok Market'e hangi ürünler geliyor? - Resim : 2

23 Mayıs Şok Market'e hangi ürünler geliyor? - Resim : 3

23 Mayıs Şok Market'e hangi ürünler geliyor? - Resim : 4

23 Mayıs Şok Market'e hangi ürünler geliyor? - Resim : 5


YILDIZ HOLDİNG
Yıldız Holding'e genel bakış

Türkiye'nin En Beğenilen 8. Şirketi Ülker

Türkiye'nin Gıda Sektöründe En Beğenilen 1. Şirketi Ülker

Türkiye'nin Süt ve Sütlü Mamuller Sektöründe En Beğenilen 2. Şirketi Ülker

Türkiye ekonomisine büyük katma değer sağlayan Yıldız Holding’in 13 şirketi 2008 yılı Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır.

Yıldız Holding'in ihracatı 1.3 milyar Amerikan Doları'na ulaşmıştır.

Yıldız Holding Godiva'yı 850 Milyon USD ye 2007 tarihinde almıştır.

Yıldız Holding'in 65 şirketi bulunmaktadır,

Yıldız Holding 110 ülkeye ürünlerini ihraç etmektedir,

Yıldız Holding'in 160 markası bulunmaktadır,

Yıldız Holding'in 2.700 adet ürün çeşidi bulunmaktadır,

Yıldız Holding'in 53 fabrikası bulunmaktadır(9 tane yurtdışında),

Yıldız Holding cirosunun %1.5'ini AR&GE'ye ayırmaktadır,

Yıldız Holding her yıl 100 yeni ürünün tanıtımını yapar,

Yıldız Holding 100.000 çiftçiye iş imkânı sağlar,

Yıldız Holding 500.000 kişinin geçimine katkıda bulunur,

Yıldız Holding her hafta 220.000 satış noktasına dağıtım yapar,

Yıldız Holding'in Kellogs, Hero Group, Raisio Group, Cargill gibi şirketlerle ortaklığı vardır.

Yıldız Holding, dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi United Biscuits’i satın aldı. Yıldız Holding bu işlemle, dünyanın üç

numaralı bisküvi şirketi konumuna yükseldi.

Yıldız Holding Adapazarı şeker fabrikasını 182 milyon lira bedelle satın aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı - Murat Ülker

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı - Ali Ülker

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı - Jim Zaza

Yönetim Kurulu Üyesi - Ahmet Özokur

Yönetim Kurulu Üyesi - Cem Karakaş

İSTİŞARE KONSEYİ

İstişare Konseyi Başkanı - Mahmut Oltan Sungurlu (Adalet ve Millî Savunma Eski Bakanı, 17, 18, 19, 20. dönem Gümüşhane Milletvekili)

İstişare Konseyi Üyesi - Dr. Alev Coşkun (Turizm ve Tanıtma Eski Bakanı, İzmir eski Milletvekili)

İstişare Konseyi Üyesi - Galip Demirel (Emekli Vali, Müsteşar, 18. Dönem, Malatya Milletvekili- TBMM İç İşleri Komisyonu Başkanı)

İstişare Konseyi Üyesi - Rıfat Hassan (Tüccar, sanayici, Yahudi cemaatinin eski başkanlarından, Akmerkez'in ortaklarından)

İstişare Konseyi Üyesi - Dr. Ali Nail Kubalı (İş adamı, çeşitli şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı. Danışmanlık şirketi sahibi)

İstişare Konseyi Üyesi - Turhan Özer (Emekli Koramiral)

İstişare Konseyi Üyesi - İlter Türkmen (Dışişleri Eski Bakanı, Emekli Büyükelçi)

İstişare Konseyi Üyesi - Rona Yırcalı (DEİK, Dünya Odalar Federasyonu( WCF), TEV Başkanı. Çeşitli dernek ve konsey üyesi)

ŞOK'UN MARKALARI
Migros Dönemi ŞOK Markaları (1995-2011)
Badi
Dinçol
ŞOK
Ada Çiftliği
Sakura
Döktüm
Maldiv
Yuka
Dikmen

Ülker Dönemi ŞOK Markaları (2011-....)
Amigo
Evin
Crown
Dinçol
Karmen
Mintax
MİS
Piyale
Deren
Peki
Tempo
Lio
Bizim Vatan
Hanımdan

ŞOK'UN EN BÜYÜK RAKİPLERİNDEN BİRİ OLAN BİM NEDİR?
BİM marketleri 1995 senesinde ilk etapta 21 mağaza ile açılmıştır. BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. kendisine misyon ve vizyon belirlemiş. Şirketin kuralları olarak bazı maddeler BİM Mağazalarına asılmış ve asıl maksadın ekonomik kazanç değil, insanları kazanmak olduğu ifade edilmiş. Ana ilke olarak da temel gıda ürünleri ile tüketim maddelerinin mümkün olan en asgari düzeyde vatandaşa ulaştırılması hedeflenmiştir. bunun için de en ucuz fiyatlar ile en kaliteli ürünler alınmak istendiğinde ilk merkez BİM marketleri olmuştur.

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır. Yüksek indirim (hard-discount) ya da indirimli ürünler, aktüel ürünler, BİM müşterilerinin duymaya alıştığı bir tabir olmuştur.

ŞOK MARKET NEDİR?
ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

1995 yılında Migros Ticaret A.Ş. tarafında kurulan ŞOK Marketler Ticaret A.Ş. 13 mağaza açarak faaliyetine başladı. Migros Ticaret A.Ş. döneminde sırasıyla 2000 yılında 291, 2005 yılında 311, 2009 yılında 980, 2010 yılında 1254 mağaza açılmıştır.

2011’in Ağustos ayında Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı. Satışla birlikte konseptini tamamen yenileyen Şok Market, mağazalarını baştan sona yeniledi.

Şirket 2015 yılı itibarı ile tekrar büyüme kararı alarak, 30 Aralık 2016 tarihli verilere göre 4.000 şube sayısına ulaşmıştır.

 

 

23 Mayıs Şok Market'e hangi ürünler geliyor? ile ilgili etiketler 23 Mayıs şok market aktüel ürünler listesi hangi ürünler geliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.