ŞOK Kurban Bayramında hangi günler açık? 20 Temmuz ŞOK açık mı, çalışıyor mu?

ŞOK Kurban Bayramında hangi günler açık sorusu vatandaşların en çok merak ettikleri arasında zirvede. Çarşamba ve Cumartesi günleri indirimli katalog ürünleri ile herkesi cezbeden ŞOK marketleri 20 Temmuz açık mı çalışıyor mu sorusu da gündemde.

2021 Kurban Bayramında 4.5 gün resmi tatil ilan edilmesi sonrasında bazı vatandaşlar marketlerin çalışma günlerini merak ediyor. Özellikle ucuzluğun adresi olan ŞOK marketlerini tercih eden vatandaşlar, ŞOK marketlerin bayramın hangi günlerinde açık olduğunu sorguluyor.

ŞOK 20 Temmuz Salı açık mı, çalışıyor mu?

ŞOK marketler, Kurban Bayramı nedeniyle 20 Temmuz Salı gününde kapalı olacağından müşterilerine hizmet veremeyecek. ŞOK marketlerin aynı şekilde 21 Temmuz Çarşamba günü de kapalı olması beklenmekte.

ŞOK bayramda hangi günler açık?

ŞOK marketleri Kurban Bayramı 3. ve 4. günü açık olacak. Yani ilk iki günün ardından 22 ve 23 Temmuz 2021 tarihlerinde vatandaşlar ŞOK marketlerden alışveriş yapabilecekler.

ŞOK Kurban Bayramı Çalışma Saatleri

20 Temmuz 2021 Salı: Kapalı
21 Temmuz 2021 Çarşamba: Kapalı
22 Temmuz 2021 Perşembe: 09.00 – 21.00
23 Temmuz 2021 Cuma: 09.00 – 21.00

ŞOK Kurban Bayramında hangi günler açık? 20 Temmuz ŞOK açık mı, çalışıyor mu? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı şok
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.