Şok ayrılık! ASAP Rock doğuma günler kala sevgilisi Rihanna'yı aldattı

Rap şarkıcısı sevgilisi ASAP Rocky'den bebek bekleyen Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın aldatıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Rihanna'yı, ünlü rapçinin, moda ve ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattığı öne sürüldü.

Rihanna ile ASAP Rocky çiftinin ihanet iddiası yüzünden ayrıldığı yönündeki haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin ayrıldığı öğrenildi. Ayrılığın sebebi olarak ise ASAP Rocky’nin, Paris moda haftasında ünlü ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile yaşadığı ilişki gösterildi.

Hamileliğin son aylarında olan Rihanna, 3 yıldır birlikte olduğu ASAP Rocky ile doğum sonrası evlenecekti. Moda ve ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile Asap Rocky arasında bir ilişki olduğu ortaya çıktı.

Şok ayrılık! ASAP Rock doğuma günler kala sevgilisi Rihanna'yı aldattı


Rihanna geçtiğimiz günlerde Vogue Dergisine verdiği röportajda hamile olduğunu nasıl öğrendiğini anlatmıştı: "Sadece eğlendik. Ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum. Ve sonra test yaptım. Sonucu görünce hiç vakit kaybetmeden onu içeri çağırdım ve gösterdim. Sonra ertesi sabah doktorun ofisindeydim ve yolculuğumuz başladı"

Şok ayrılık! ASAP Rock doğuma günler kala sevgilisi Rihanna'yı aldattı ile ilgili etiketler Rihanna asap rocky Amina Muaddi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.