Şöhretin yükü Aleyna'ya ağır geldi!

Şöhretle çok genç yaşta tanışan Aleyna Tilki'den itiraf gibi paylaşım geldi.

'Cevapsız Çınlama' adlı şarkısıyla kısa sürede milyonlarca izlenme oranına ulaşan Aleyna Tilki, sadece müzikal anlamda elde ettiği başarıyla değil 18 yaşından küçük sahneye çıktığı için de magazin gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Şimdilerde Demet Akalın’la birlikte objektiflerin karşısına çıkan Aleyna Tilki, erken yaşta gelen şöhretten ve kazanılan başarılardan dolayı üzerinde bir ağırlık oluştuğunu hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi.

EN BÜYÜK ENGEL

Genç kız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, büyük başarıların kimi zaman insana engel olabileceğini de söylüyor. İşte o satırlar: “En büyük engel, kendi başarındır. Başarıların, beklentileri çoğaltır. Büyük bir başarıdan söz ettirdiysen de, bu senin en büyük engelin olur. Ruhunu serbest bırakamazsın…”

sdfsdfgfdfgsd

Şöhretin yükü Aleyna'ya ağır geldi! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki şöhret yükü engel beklenti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.