Şöhret Kafası nedir? 1. bölüm izle! Kim kazandı?

Eser Yenenler, Kanal D'de yayınlanmaya başlayan yeni bir yarışma programı ile izleyici karşısına çıktı. Renkli formatıyla izleyenleri kahkahaya boğan Şöhret Kafası 1. bölüm izle! Kim kazandı? Ayrıntılar haberimizde...

Eser Yenenler'in kahkahalarla ilenmesi muhtemel yeni yarışma programı "Şöhret Kafası" Kanal D'de yayınlanmaya başladı. Yarışmacıların kıyasıya mücadelesi ve parkurlardaki performansları ile birbirinden eğlenceli görüntülere sahne olan Şöhret Kafası nedir? 1. bölüm izle! Kim kazandı? Kemal Sunal, Marilyn Monre, Nasrettin Hoca, Adile Naşit, Kleopatra, Serdar Ortaç, Hülya Avşar, Einstein gibi yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği bu eğlenceli yarışma ile ilgili tüm bilgiler ve gelişmeler haberimizde...

Şöhret Kafası nedir? 1. bölüm izle! Kim kazandı?

 

ŞÖHRET KAFASI NEDİR?

Açılsın kapılar... Yansın ışıklar... Tutulsun nefesler... Eser Yenenler sunumu ile Şöhret Kafası başladı. Ekranların sevilen yüzü Eser Yenenler bundan böyle Kanal D’de izleyicisi ile buluşuyor. Şöhret Kafası ile yine çok konuşulacak Yenenler, enerjisi ve esprileri ile programa renk katıyor. Yarışmacıların büyük ödülü kazanmak için sergileyeceği performanslara sunumu ile eşlik etmeye hazırlanan başarılı oyuncu ve sunucu, heyecanını; “ eğişim güzeldir. Yenilenir insan. Tazelik hissi gelir. Yeni bir başlangıç demektir. Ve bu başlangıçta Kanal D ile olduğum için hem çok heyecanlı hem de çok mutluyum. Bu sezon Kanal D’de çok eğleneceğiz” cümleleri ile dile getirdi.

 

1. BÖLÜM

Eğlenceli yarışmanın ilk bölümünde Kemal Sunal, Marilyn Monre, Nasrettin Hoca, Adile Naşit, Kleopatra, Serdar Ortaç, Hülya Avşar, Einstein gibi isimlerin kafalarını taşıyan yarışmacılar birbirinden heyecanlı ve hareketli oyunlarda yarıştılar. Rakiplerini eleyen Einstein ile Hülya Avşar finale kaldı. Finaldeki başarılı performansı ile Einstein ilk bölümün galibi oldu.

Şöhret Kafası 1. bölüm izle!

Şöhret Kafası nedir? 1. bölüm izle! Kim kazandı? - Resim : 2

ESER YENENLER KİMDİR?
Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.

OYUNCULUK KARİYERİ
Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer aldı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program halen devam etmektedir. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yapmaktadır.

Şöhret Kafası nedir? 1. bölüm izle! Kim kazandı? - Resim : 3

FİLMLERİ
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 Neşeli Hayat
2014 Ayı Paddington (seslendirme)
2017 Fırıldak Ailesi (seslendirme)

Şöhret Kafası nedir? 1. bölüm izle! Kim kazandı? - Resim : 4

TELEVİZYON
2004 Aliye
2006 Fırtına
2006 - 2007 Bir Demet Tiyatro
2008 - 2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2012 - 2013 Eyvah Düşüyorum
2013 Benzemez Kimse Sana (TV programı)
2013- 3 Adam
2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye
2014 - 2014 Kim Milyoner Olmak İster
2015 - 2015 Bana Baba Dedi

Şöhret Kafası nedir? 1. bölüm izle! Kim kazandı? ile ilgili etiketler Kanal D şöhret kafası nedir 1. bölüm izle kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.