Sofuoğlu oğlunu çekirdekten yetiştiriyor

AK Parti Sakarya Milletvekili ve motosiklet sporcusu Kenan Sofuoğlu, oğlu Zayn'ı kendisinin izinden yetiştiriyor.  Sofuoğlu, oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabından "Henüz 2 yaşında değil" notuyla paylaştı.

5 kez Supersport dünya şampiyonluğu bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili ve motosiklet sporcusu Kenan Sofuoğlu, çocuklarının da kendi izinden gitmesini sağlıyor. Sofuoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı video, görenleri şaşkına çevirdi.

Henüz 2 yaşında basmamış oğlu Zayn Sofuoğlu'na motosiklet kullanmayı öğreten Kenen Sofuoğlu, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Sofuoğlu bu paylaşımına "Henüz 2 yaşında değil" notunu da ekledi.

Sofuoğlu oğlunu çekirdekten yetiştiriyor

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Zayn Sofuoğlu'nun hiçbir destek almadan motosikleti kullanması, izleyen herkesi şaşkına çevirdi. Milletvekili Sofuoğlu, turu tamamladıktan sonra oğlunun yanına giderek tebrik etti.

Sofuoğlu oğlunu çekirdekten yetiştiriyor ile ilgili etiketler Kenan Sofuoğlu Motosiklet video oğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.