Şoför Hayri'nin Karısı Türkan'dan Nalan'a Acı Reçete! Farah İle Neslihan'dan Senaryoya İlk Sinyal

Yeni sezona damgasını vuran dizilerden birisi olan Camdaki Kız’da acı gerçekler ortaya çıkıyor. Cana’nın otel odasında Nalan ile Sedat’ı birlikte basması ve şoför Hayri’nin karısı Türkan’ın geliyor olması senaryoyu baştan sona değiştiriyor.

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi yeni sezona fırtına gibi başladı. Nur Sürer’in yine Feride karakteriyle ortalığı yıkıp geçmesi dikkatlerden kaçmazken Burcu Biricik, Nalan ile fırtınalar estirmekte. Asıl mesele ise yine şoför Hayri ve karısı Türkan…

13 bölümü geride kalan Camdaki Kız dizisinde son bölümde yine çok ilginç anlar yaşandı. Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız dizisinde şoför Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan’ın karısı Türkan’ı canlandıracak isimler için yine değişik iddialar gündeme geldi.

Şoför Hayri'nin Karısı Türkan'dan Nalan'a Acı Reçete! Farah İle Neslihan'dan Senaryoya İlk Sinyal

Özellikle uzun süredir ortalarda görünmeyen ve son olarak Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteriyle akıllarda yer edinen Neslihan Atagül akla gelen ilk isimlerde arasında yer aldı. Sezon finalinde Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah’da Camdaki Kız’da Türkan karakteri için adı geçen isimlerden birisi haline geldi.

Camdaki Kız yeni bölümünde Feride halen daha kızı Nalan’ın peşini bırakmazken Nalan’ın gerçekleri öğrenecek olması herkesi derinden sarsacak. Nalan oldukça zor durumlar ile karşı karşıya kalırken kocasından da gereken desteği görmeyince gönlü Hayri’ye kayacak mı?

Şoför Hayri'nin Karısı Türkan'dan Nalan'a Acı Reçete! Farah İle Neslihan'dan Senaryoya İlk Sinyal - Resim : 2

Tüm bu detaylar 7 Ekim 2021 Perşembe akşamında Camdaki Kız dizisinin 14. bölümünde Kanal D ekranlarında olacak.

Şoför Hayri'nin Karısı Türkan'dan Nalan'a Acı Reçete! Farah İle Neslihan'dan Senaryoya İlk Sinyal ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.