Şoför Hayri Türkan'ına Kavuşuyor! Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız'a Geliyor! İşte O Senaryo

Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin ortaya çıkmasından sonra dikkatler Türkan karakterine çevrildi. Şoför Hayri’nin karısını canlandıracak olan isimler için her geçen zamanda yenileri ortaya çıkarken asıl bomba isim Masumlar Apartmanı dizisinden geldi.

Camdaki Kız dizisi son bölümünde nihayet beklenen buluşma gerçekleşti. 2. yeni sezonda herkesin büyük bir merakla beklediği buluşmada Hayri ile Nalan’ın karşılaşması dikkatle takip edildi. Ancak bundan sonraki süreçte asıl mesele ise Türkan’ı kimin oynayacağı oldu.

Camdaki Kız’da Hayri karakterine kavuşan izleyiciler durumdan oldukça memnun kalırken Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan’ın performansı çok beğenildi. Dizinin yeni bölümünden gelen ilk görüntülerde ise Nalan ile annesi Feride arasındaki duygusal ayrılık da dikkatlerden kaçmayan bir hadise oldu.

Şoför Hayri Türkan'ına Kavuşuyor! Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız'a Geliyor! İşte O Senaryo

Feride’nin “Sen artık Nalan Koroğlu’sun. İstediğin gibi atıp tutabilirsin. Bana hesap vermek zorunda değilsin” diyerek kızına sırtını dönmesi büyük bir kaosu da beraberinde getirdi. Rafet de kendisine yardımda bulunan Hayri’yi yanına alarak şoförü yaparken Koroğlu ailesinde de ortalık toz dumana dönmüştür.

Bundan sonraki zamanda ise gerçekleşecek olaylar hadisesinde Sedat’tan beklediği ilgiyi bulamayan Nalan’ın gönlü şoför Hayri’ye kayacaktır. Asıl mesele ise Hayri’nin Türkan adında birde eşi olmasıdır. Daha öncesinde birkaç ismin gündeme geldiği Türkan karakteri için son adaylardan birisi Masumlar Apartmanı’ndan çıktı.

Şoför Hayri Türkan'ına Kavuşuyor! Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız'a Geliyor! İşte O Senaryo - Resim : 2

Fenomen dizinin ilk sezonunun son bölümünde senaryo gereğince ayrılmak durumunda kalan Masumlar Apartmanı’nın İncisi Farah Zeynep Abdullah’ın Camdaki Kız’da Türkan karakterini canlandıracağı oldu. Henüz oyuncu ile görüşmelerin devam ettiği ve anlaşma sağlanması halinde ise ilerleyen bölümlerde Camdaki Kız’da Hayri karakterinin karısı olarak senaryoda güzel oyuncunun da yer alması gündemde olacak.

Şoför Hayri Türkan'ına Kavuşuyor! Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız'a Geliyor! İşte O Senaryo ile ilgili etiketler Cihangir Ceyhan Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.