Sofia Abramovich: Rusya değil, Putin Ukrayna ile savaş istiyor

Chelsea'yi elden çıkarmak için aradığı fırsatı bulan Rus milyarder Abramovich'in ismi bu kez kızının isminin gerisinde kaldı... 25 yaşındaki Sofia, Instagram hikayelerinde, Rusya lideri Putin'in üzerine çizgi çekilmiş bir fotoğraf paylaştı ve "Rusya Ukrayna ile savaş istiyor" cümlesindeki 'Rusya' kelimesinin üzerini çizerek 'Putin' yazdı. Paylaşım kısa sürede tüm dünyada haber oldu.

Rus milyarder Roman Abramovich'in kızı Sofia Abramovich, Vladimir Putin karşıtı paylaşımıyla gündeme geldi.

Babası, İngiliz hükümetinin baskısı nedeniyle sahibi olduğu Premier League devi Chelsea'den el çekmek zorunda kalırken, Sofia Abramovich Putin'e tepkisini dile getirdi.

Rusya Milli Takımı'nın golcüsü Smolov, Rus tenisçi Andrey Rublev ve pek çok Rus ünlüden sonra Abramovich'in kızından da Putin karşıtı mesaj geldi.

25 yaşındaki Sofia, Instagram hikayelerinde, Rusya lideri Putin'in üzerine çizgi çekilmiş bir fotoğraf paylaştı ve "Rusya Ukrayna ile savaş istiyor" cümlesindeki 'Rusya' kelimesinin üzerini çizerek 'Putin' yazdı.

Fotoğrafın ardından bir de mesaj yazan Sofia Abramovich, "Kremlin'in propagandasının en büyük ve en başarılı yalanı, çoğu Rus'un Putin'in yanında olduğudur" ifadesini kullandı.

Sofia Abramovich bu paylaşımları Chelsea'nin yönetimini devrettikten sonra yaptı.

Sofia Abramovich: Rusya değil, Putin Ukrayna ile savaş istiyor

JUDOCULAR'DAN PUTİN'E DARBE...

Uluslararası Judo Federasyonu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in federasyondaki onursal başkanlık ve büyükelçi statülerinin askıya alındığını duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada, Rusya'nın Ukrayna'ya devam eden saldırıları nedeniyle bu yönde bir karar alındığı vurgulandı.

Dövüş sanatlarıyla yakından ilgisi olduğu bilinen Putin'in, küçük yaşlarda başladığı judoda siyah kuşağı bulunuyor.

Sofia Abramovich: Rusya değil, Putin Ukrayna ile savaş istiyor ile ilgili etiketler Chelsea Vladimir Putin Ukrayna Rusya Sofia Abramovich Roman Abramovich
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.