Sobayı tinerle yakmak istedi, sonrası facia...

Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Hacıömerderesi Kırsal Mahallesi'ndeki köy evindeki sobayı yakmak isterken tiner kutusu elinde parlayan 20 yaşındaki S.G. olay yerinde yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Kırsal Hacıömerderesi Mahallesi'ndeki köy odasında arkadaşlarıyla sohbet eden S.G. sobanın söndüğünü fark etti. Sobayı tinerle tekrar yakmak isteyen S.G. bir anlık dalgınlıkla elindeki tiner kutusunu yanmakta olan sobaya düşürdü.

Sobanın tinerin etkisiyle bir anda alev alıp patlamasıyla birlikte S.G. olay yerinde hayatını kaybetti. Henüz 20 yaşında olduğu belirtilen ve yarın doğum günü olan S.G.'nin cenazesi köy mezarlığına defnedilecek.

Olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Sobayı tinerle yakmak istedi, sonrası facia... ile ilgili etiketler Balıkesir soba tiner
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.