Sneijder gidiyor: 2 yıllık sözleşmeye evet dedi!

Wesley Sneijder için yıllığı 3.5 milyon dolar'dan 2 yıllık sözleşme teklif eden Los Angeles FC, transferde sona yaklaştı.

ESPN'in haberine göre 2018'den itibaren MLS'te mücadele edecek olan Los Angeles FC, Sneijder ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varmak üzere. ABD ekibinin Sneijder'e yıllık 3.5 milyon Dolar'lık bir teklif sunduğu belirtiliyor.

MLS'te sezon Mart 2018'de açılacak. Sneijder'in sezonun ilk yarısını Galatasaray'da geçirip yeni yıldan itibaren Los Angeles FC'nin formasını giyebileceği kaydedildi.

dflkjgsdgdgdgf

Los Angeles FC'nin bir diğer hedefi de Zlatan Ibrahimovic'ti. Ama yıldız oyuncunun ocak ayına kadar oynamayacak olması sonrası Sneijder seçeneği ön plana çıktı.

Henüz Galatasaray'ın sezon öncesi kampına dahil olmayan Hollandalı oyuncu için İtalya'dan da bir transfer iddiası ortaya atılmıştı.

Sneijder gidiyor: 2 yıllık sözleşmeye evet dedi! ile ilgili etiketler Galatasaray Amerika Sneijder 2 yıllık sözleşme los angeles fc
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.