Snapchat kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Yeni iletişim ve enformasyon teknolojilerinin gelişmesiyle brlikte ortaya çıkan sosyal ağlar arasında en sık kullanılan uygulamalardan biri de Snapchat. Snapchat kullanıcıları, uygulama üzerinden kullanıcı adının nasıl değiştirileceğini büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Snapchat kullanıcı adı nasıl değiştirilir? Detaylar haberimizde...

Snapchat kullanıcı adını belirlerken herhangi bir kural söz konusu değil, tercih tamamen size kalmış. Fakat kullanıcı adınızı ileride de kullanabileceğiniz şekilde belirlemeniz en doğrusu. Snapchat kullanıcı adının nasıl değiştirilecek merakla araştırılıyor. Peki, Snapchat kullanıcı adı nasıl değiştirilir? Ayrıntılar haberimizde... 

Snapchat kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Snapchat kullanıcı adınızı belirlerken isim ve soyisim bilgilerinizi kullanabileceğiniz gibi daha önce kullandığınız bir takma adı da değerlendirebilirsiniz. Eğer daha önce aldığınız Snapchat hesabınızın kullanıcı adını hatırlamıyorsanız hesabınıza mail adresinizle giriş yapıp kullanıcı adınızı oradan görüntüleyebilirsiniz. Hesabınıza hiçbir şekilde giremiyorsanız eskiden gelmiş olan maillerinize bakabilir, oradan kullanıcı adınızı araştırabilirsiniz.

SNAPCHAT KULLANICI ADI NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

Snapchat kullanıcı adı değiştirme 2021 konusu kullanıcılar tarafından en merak edilen konular arasında. Çünkü zamanında alınan bir kullanıcı adı artık anlamsız bulunabiliyor ya da özel bir duruma dayalı olarak oluşturulduysa bir zaman sonra geçerliliğini yitirebiliyor. Güvenlik problemleri nedeniyle de bazen kullanıcılar başka kullanıcı adıyla devam etmeyi tercih edebiliyor. Ancak bir hesaba ait kullanıcı adı ne yazık ki değiştirilemiyor.

Belirli bir kullanıcı adı ile kullanmaya başladığınız hesabınızı aynı kullanıcı adıyla kullanmaya devam etmeniz gerekiyor. Eğer bu kullanıcı adı sizi rahatsız ediyorsa ve onu asla kullanmak istemiyorsanız tek çareniz yeni bir hesap açmak. Tabii ki bunu yaparken mevcut hesabınızı da silmeniz gerekiyor.

 

 

 

Snapchat kullanıcı adı nasıl değiştirilir? ile ilgili etiketler Snapchat Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.