Snapchat artık daha gerçek!

Snapchat, birçok yenilik içeren güncellemesini bugün yayınladı. Bu güncelleme ile gelen yeni ve önemli özelliklerden bir tanesi ise arttırılmış gerçeklik.

Arttırılmış Gerçeklik nedir?

Snapchat, yeni yayınladığı güncellemesi ile kendine has filtrelerini bir adım daha öteye taşıdı. World Lenses adı verilen yeni filtreler ile telefonunuz üzerinden gerçeklik boyutunu bir seviye arttırdı. Bu güncelleme ile Snapchat, saklı kalmış objeleri eğlenceli bir şekilde tekrar ortaya çıkartmayı amaçlıyor.

Bulundugumuz mekanı, uygulama tarafından üretilen ses, görüntü ve grafikleri kullanarak, zenginleştirilmesiyle elde edilen arttırılmış gerçeklik ile Snapchat'te artık daha eglenceli vakit geçirmesini amaçlıyor. Kullanıcılarının arkdaşlarıyla ve çevreleriyle daha çok etkileşime geçmesini amaçlıyor.

091120161202101181062_3.jpg

World Lenses ile farklı temalar yaratın!

World Lenses ile ağzından gök kuşağı çıkartan bulutun yanı sıra kar yağışı, korku gibi birbirinden farklı temalı ortamlar yaratan Snapchat, ABD'deki başkanlık seçimi için oluşturduğu filtresi gibi gerçek zamanlı olaylar için de filtreler oluşturabiliyor.

Yeni güncelleme ile Snapchat ile şirketin akıllı gözlüğü Spectacles'in arasındaki bağlantı da kuvvetlendi. Seçenekler kısmına eklenen Spectacles ile eşitleme butonu, Spectacles'in satışa çıkış tarihinin çok da uzakta olmadığının göstergesi olabilir.

Bunun yanı sıra, yeni güncelleme ile Snapchat'in arayüzünde küçük değişiklikler de yapıldı. Artık herhangi bir Snapchat kullanıcısının hikayesine basılı tutarak hikayeyi başka bir arkadaşınıza yollamanız mümkün.

Şimdilik sadece iPhone için gelen Snapchat güncellemesinin kısa bir süre sonra Android cihazlar için de yayınlanması bekleniyor.

Snapchat artık daha gerçek! ile ilgili etiketler Snapchat ABD güncelleme world lenses arttırılmış gerçeklik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.