SMO'nun Tel Rıfat'a sevkiyatı devam ediyor: Sınır hattındaki resmî daireler ve okullara uyarı yazısı yollandı!

Suriye'nin kuzeyine düzenlenecek olası operasyonla ilgili hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Operasyona Mehmetçik ile katılacaklarını belirten Suriye Milli Ordusu'nun ağır silahlar ile Tel Rıfat bölgesine sevkiyat yaptığı görüldü. Ayrıca sınır hattında bulunan bütün resmi daireler ve okullar, valilikler tarafından uyarılarak gerekli tedbirlerin alınması konusunda hassas davranılması gerektiği ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Suriye'nin kuzeyinde yuvalanan bölücü terör örgütü PKK ve uzantısı PYD/YPG'ye karşı yapılacak operasyonun hazırlıkları sürüyor.

SURİYE MİLLİ ORDUSU OPERASYONA HAZIR

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yapacağı yeni harekatta, Münbiç ile Tel Rıfat bölgelerinin teröristlerden tamamen temizleneceği ifade ediliyor.

Mehmetçik ile beraber bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin işgal ettiği bölgelere Suriye Milli Ordusu (SMO) da katılacak.

Aylardan beri operasyon için her türlü eğitimlerini tamamlayan SMO'nun ağır silahlar ile operasyonun yapılacağı Tel Rıfat bölgesine sevkiyat yaptığı görüldü.

SMO'nun Tel Rıfat'a sevkiyatı devam ediyor: Sınır hattındaki resmî daireler ve okullara uyarı yazısı yollandı!

SINIR HATTINDAKİ RESMÎ DAİRELER VE OKULLARA UYARI YAZISI GÖNDERİLDİ

Bu kapsamda sınır hattında bulunan bütün resmi daireler ve okullar, valilikler tarafından "Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzurunu tehdit eden PKK, KVK, PYD, DEAŞ terör örgütlerini bertaraf etmek üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye sınırında yapılabilecek olası bir harekata karşı tüm tedbirlerin alınması ve hazırlıkların yapılması gerekmektedir.

SMO'nun Tel Rıfat'a sevkiyatı devam ediyor: Sınır hattındaki resmî daireler ve okullara uyarı yazısı yollandı! - Resim : 2

Ayrıca olası gelişmelere bağlı olarak muhtemel senaryolara yönelik planların ve çalışmaların gözden geçirilerek güncellemeler sağlanmalı." şeklinde bir yazı ile uyarılarak gerekli tedbirlerin alınması konusunda hassas davranılması gerektiği ifade edildi.

Yine bu konuda sınır hattında bulunan kaymakamlıkların da aynı şekilde okullara ve resmi dairelere gerekli bildirileri ilettiği kaydedildi.

SMO'nun Tel Rıfat'a sevkiyatı devam ediyor: Sınır hattındaki resmî daireler ve okullara uyarı yazısı yollandı! - Resim : 3

SMO'nun Tel Rıfat'a sevkiyatı devam ediyor: Sınır hattındaki resmî daireler ve okullara uyarı yazısı yollandı! ile ilgili etiketler Suriye Operasyon Suriye Milli Ordusu smo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.