Smart Spor ücretsiz mi? Smart Spor şifresiz nasıl izlenir?

Smart Spor ücretsiz mi? Smart Spor şifresiz izleme yolları araştırılıyor. İşte detaylar...

Smart Spor ücretsiz mi? Smart Spor şifresiz izleme yolları vatandaşların gündeminde. Biz de Smart Spor şifresiz izleme detaylarını sizler için araştırdık.

SMART SPOR ÜCRETSİZ Mİ?

SPOR SMART NASIL İZLENİR?

D-Smart Online İşlemler kullanıcı adınız ve şifreniz ile www.dsmartgo.com.tr ‘ye "Üye Girişi" ekranından giriş yapabilirsiniz. Online İşlemler kaydı tamamlanmamış ya da hesap ekleme yapılmamış olması durumunda www.dsmartgo.com.tr ‘ye girerek “Kayıt Ol” ekranından bilgi girişinizi yapmanız gerekmektedir.

Kayıt sırasında girmiş olduğunuz TC Kimlik No ve Cep Telefon numaranız D-Smart üyeliğinizde kullanılan bilgilerle aynı olmalıdır. Bilgileriniz aynı değilse 0850 266 0 266 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. Kayıt işlemleriniz tamamlandıktan sonra kayıt sırasında kullandığınız e-posta ve şifreniz ile üye girişi yaparak D-Smart GO dünyasına erişebilirsiniz.

SPOR SMART FREKANS AYARLARI

Frekans: 12245
Polarizasyon: H - Yatay
Kapsama: Doğu
SR: 27500
FEC: 5/6
Sistem: DVB-S2
Modülasyon: 8PSK


SMART SPOR ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Smart Spor ücretsiz mi? Smart Spor şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler futbol smart spor ücretsiz mi smart spor şifresiz izle
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.