SMA hastası Yiğit Alp yardım bekliyor

SMA hastalığıyla mücadele eden Yiğit Alp bebek için süre daralıyor. Ailesi, sosyal medyadan yeni bir kampanya başlatarak herkesin 10 TL bağışlayarak minik Yiğit Alp'e destek verebileceğini belirtti.

İzmir, Menemen’de yaşayan  1 yaşındaki Yiğit Alp bebek, Türkiye'de "Gevşek bebek" sendromu olarak da bilinen "Spinal Musküler Atrofi" (SMA) mücadele ediyor.

Minik Yiğit Alp için tek çare gen tedavisi fakat süre daralıyor. Çünkü tedavi yalnızca 2 yaşına kadar uygulanabiliyor. Başka büyük sorunsa tedavi masrafları. Yiğit'in ailesi, evlatlarının yaşaması için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Sosyal medyadan açıklama yapan aile, "Haydi, bizim güzel ailemiz... Yiğit Alp'e destek veren 13,7 bin takipçi olarak sizlerden sadece kampanyamıza 10 TL bağış yapmanızı ve etrafınızdaki 3 kişiden 10 TL bağış yapmasını rica etmenizi istiyoruz.Bağışınızı yaptıktan sonra dekontu bizimle paylaşabilirsiniz.Birlikte el ele verirsek eğer Yiğit Alp'in geleceği için büyük bir adım atmış oluruz.Bizi yalnız bırakmayın lütfen yarın çok geç olmadan, keşke demeden oğlumuz tedavisine ulaşsın . Allah'ın izni sizlerin desteğiyle bu iyilik hareketi çığ gibi büyüyecek ve Yiğit Alp'i iyilik kurtaracak inşallah..." notuyla bir kez daha destek istedi.

AİLEYE YARDIM İÇİN OLUŞTURULAN INSTAGRAM HESABINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

SMA hastası Yiğit Alp yardım bekliyor

SMA hastası Yiğit Alp yardım bekliyor ile ilgili etiketler Kampanya sma Yiğit Alp yardım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.