SMA hastası Kürşad Ömer melek oldu

Tedavisi için yalnızca yurt dışından alınan yüksek fiyatlarla alınan ilaçların kullanılabildiği SMA hastası bir çocuktan acı haber geldi. Henüz 13 aylık olan Kürşad Ömer hayatını kaybetti. 1 yaşındaki Kürşad Ömer'in annesi, 1 gün önce yaptığı çağrıda "Evladımı kurtarın" demişti.

Valilik izni ile aylardır ilaç masrafları içi kampanya düzenlenen SMA hastası Kürşad Ömer'den acı haber geldi. Henüz 1 yaşında olan SMA tip 1 hastası olan çocuk hayatını kaybetti. Kürşad Ömer'in kampanyası için açılan Instagram hesabından yapılan son paylaşımda "Kürşad Ömerimiz melek oldu" ifadeleri yer aldı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kürşad Ömer (@kursadomer.sma)'in paylaştığı bir gönderi

Kürşat Ömer'in annesi Instagram hesabından dün yaptığı videolu çağrıda ilaç için gereken paranın çok altında bir miktarı toplayabildiklerini belirterek, oğlu için zamanın daraldığının altını çizmişti.

Kürşat Ömer'in annesi yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Oğlum Kürşad Ömer TİP 1 SMA hastası. 10 aydır süren valilik izinli kampanyamızın maalesef yüzde 21'lik dilimine gelebildik. Yurt dışından gelen ilacı alabilmesi için Kürşad Ömer'in kriterleri var. 2 yaş altı ve 43 kilo sınırı var. Oğlum şu an 13 aylık ve 30,5 kilo. Ben evladımı aç bırakıyorum, aç bırakmak zorunda kalıyorum. Benim evladımın bünyesi çok zayıf düşüyor ve ben evladımın sesini duyuramadım. Gözlerimin içine bakıyor ve 'Anne beni kurtar' dercesine... Lütfen, yalvarıyorum sizlere evladımı kurtarın, evladıma destek olun."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kürşad Ömer (@kursadomer.sma)'in paylaştığı bir gönderi

SMA hastası Kürşad Ömer melek oldu ile ilgili etiketler vefat Çocuk kürşat ömer sma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.