SMA Hastası Çocuklar İçin Kripto Para Projesi: Sad Baby Coin Nedir? Nasıl Satın Alınır?

SMA hastası çocuklar için geliştirilen kripto para projesi SadBaby Coin hakkında bilgileri araştırdık. Finansal eksenden ziyade özel bir amacı olan Sad Baby Coin SMA hastası bebeklere destek olmak için geliştirilmiş bir kripto para projesidir. Peki Sad Baby Coin nedir, nasıl satın alınır? İşte detaylar...

Son dönemde sosyal medyada farkındalık çalışmalarının yapıldığı SMA hastası bebekler için çıkartılan Sad Baby Coin kısa bir süre önce hayata geçmiş bir projedir. SMA hastası çocukların tedavi ve ilaç masraflarının karşılanabilmesi için yürütülen bu coin Pancake Swap Borsasında alınıp satılabiliyor.

Sad Baby Coin Nedir? Hangi Borsalar Var?

SMA hastası bebeklerin ilaç ve tedavi masraflarının karşılanabilmesi amacıyla çıkartılan Sad Baby Coin aynı zamanda bir yatırım aracıdır. Şu an 900 kişinin üzerinde yatırımcısı bulunanan Sad Baby Coin'in toplam yatırımı 1 milyon dolar civarındadır.

Sad Baby Coin'in amacı hem finansal bir yatırım aracı olmak hem de sosyal farkındalık yaratmaktır. Aynı zamanda bu proje diğer sosyal sorumluluk projeleri için de iyi bir örnek olmaktadır.

SMA Hastası Çocuklar İçin Kripto Para Projesi: Sad Baby Coin Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Sad Baby Coin fiyatı 12 Haziran itibariyle ₺0.00007207'dir. Pancake Swap Borsasında alınıp satılabilmektedir.

 

SMA Hastası Çocuklar İçin Kripto Para Projesi: Sad Baby Coin Nedir? Nasıl Satın Alınır? ile ilgili etiketler sad baby coin sad baby coin nedir sad baby coin amacı sma hastalığı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.