SMA hastası Asrın Efe için yardım kampanyası

SMA hastası olan Asrın Efe için ailesi yardım kampanyası düzenliyor. Küçük çocuğun ilaçları için 2.5 milyon dolar gerekirken, sosyal medyada yardım kampanyası devam ediyor.

SMA hastası çocukların aileleri tedavi ve ilaç masrafları için sosyal medya hesaplarında çeşitli kampanyalar yapıyorlar. Yurt dışından gelen ve oldukça pahalı olan ilaçları karşılayabilmek için aileler adeta zamanla yarışıyorlar.

SMA hastası çocuklardan biri de Asrın Efe... SMA TİP 1 hastası olan Asrın Efe'nin tedavisi için toplam 2.5 milyon dolar gerekiyor. Şu ana kadar toplam 1.1 milyon dolar toplanırken, küçük çocuğun ailesi yardım etmek isteyenlere çağrı yapmaya devam ediyor.

Asrın Efe'ye yardım etmek isteyenler 50 lira karşılığında bir balon alabilirler. Öte yandan küçük çocuğun ailesi yardım kampanyası için açtıkları banka hesabı bilgilerini paylaşıyor.

SMA hastası Asrın Efe için yardım kampanyası

SMA hastası Asrın Efe için yardım kampanyası ile ilgili etiketler İlaç Kampanya asrın efe sma yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.