SMA hastası Alperen Karakoç için aylarca uğraştılar! 1 milyon 800 bin euro toplamayı başardılar!

Diyarbakır'da yaşayan Aynı Karakoç ve Astsubay Ahmet Karakoç çiftinin oğlu Alperen Karakoç'a nadir görülen Spinal Müsküler Atrofisi (SMA) teşhisi konulmuştu. Alperen'in 2 yaşına gelmeden önce uygulanması gereken ve fiyatı 1 milyon 800 bin euro olan tedavisi için ünlü isimlerin de katıldığı kampanyalar düzenleniyordu. Dün gece ise, Demet Özdemir, Ceren Benderlioğlu ve İlker Aksum gibi ünlü isimlerin de katıldığı Instagram canlı yayınında müjdeli haber geldi.  

Diyarbakır'da yaşayan Karakoç çifti, geçtiğimiz yıllarda akraba ziyareti için gittikleri İstanbul'da rahatsızlanan 2 aylık oğulları Alperen'i hastaneye götürdü. Hastanede yapılan tetkiklerde Alperen'e, nadir görülen ve 'Gevşek bebek sendromu' olarak da bilinen SMA tanısı konuldu. 4 çeşidi bulunan SMA'nın en ağır ve en ölümcülü SMA Tip 1'le savaşan Alperen'e, 4 ayda bir hastalığın ilerlemesini yavaşlatan tedavi uygulanmaya başlanmıştı.

SMA hastası Alperen Karakoç için aylarca uğraştılar! 1 milyon 800 bin euro toplamayı başardılar!

TEDAVİ İÇİN 1 MİLYON 800 BİN DOLAR TOPLANDI

Uzun bir süredir, Alperen bebeğin 2 yaşından önce uygulanması gereken ve fiyatı 1 milyon 800  bin euro olan tedavi masrafı için ünlü isimlerinde katıldığı kampanyalar ve sosyal medyadan yapılan canlı yayınlarla mücadele devam sürdürülüyordu.

Dün gerçekleştirilen ve Ceren Benderlioğlu, Demet Özdemir ve İlker Aksum gibi ünlü isimlerinde katıldığı canlı yayında ise müjdeli haber geldi. Alperen'in tedavisi için gerekli olan 1 milyon 800 bin euro toplandı.

SMA hastası Alperen Karakoç için aylarca uğraştılar! 1 milyon 800 bin euro toplamayı başardılar! - Resim : 2

Canlı yayın sırasında, Alperen'in tedavi masraflarının toplanabilmesi için canla başla mücadele eden Nihan Şerbetçi gözyaşlarına hakim olamadı. Ayrıca Benderlioğlu, Özdemir ve Aksum da sevinç gözyaşları döktü. 

SMA hastası Alperen Karakoç için aylarca uğraştılar! 1 milyon 800 bin euro toplamayı başardılar! - Resim : 3

SMA hastası Alperen Karakoç için aylarca uğraştılar! 1 milyon 800 bin euro toplamayı başardılar! ile ilgili etiketler Demet Özdemir tedavi Alperen Karakoç sma ilker aksum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.