Slovan Bratislava, Beşiktaş'ı 4-2 yendi.

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta mücadelesinde Slovak temsilcisi Slovan Bratislava ile temsilcimiz Beşiktaş karşı karşıya geldi. Slovan Bratislava, Beşiktaş'ı 4-2 yendi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk hafta maçında deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibiyle karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı temsilcimiz, son dakikalarına 2-2 eşitlikle girdiği mücadelede art arda yediği 2 golle rakibine 4-2 mağlup oldu.

Narodny Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Slovan Bratislava, 14. dakikada Sporar ile savunmanın büyük hatasını değerlendirdi ve 1-0 öne geçti. Temsilcimiz Beşiktaş, 29. dakikada Ljajic'in penaltıdan attığı golle skora denge getirdi: 1-1

Siyah-beyazlılar, 45+1. dakikada Bozhikov'un kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Slovak ekibin forveti Sporar, 58'de maça yeniden denge getirdi: 2-2

Beşiktaş maçın duraklama dakikalarında yıkıldı. Siyah-beyazlılar 90+3'te önce Marin Ljubicic ardından Mohammed Rhasalla'nın gollerine engel olamayınca sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Slovan Bratislava 3 puan alırken, Beşiktaş puansız kaldı.

Maçın önemli anları...

SLOVAN BRATISLAVA 4 - 2 BEŞİKTAŞ

90' + 4' GOL! Sol kanattan bir kez daha ceza sahasına giren Rharsalla topu sağ ayağına alıp önünü boşalttı ve uzak köşeye yaptığı sert vuruşla farkı ikiye çıkardı.

90' + 3' GOL! Bratislava'nın kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Ljubicic ceza sahasında topa vurdu ve takımını öne geçirdi.

75' Vernon'un savunma arkasına attığı pasta Drazic topu ağlara göndermek istedi ancak kaleci Karius golü önledi.

58' GOL! Savunmanın arkasına atılan pasta top Ruiz'den sekti ve sağ taraftan ceza sahasına giren Sporar topu yakın köşeden ağlara gönderdi.

İkinci yarı başladı...

45+1' GOOL! N'Koudou'nun ceza sahasına yaptığı sert ortada Bratislava savunmacısı Bozhikov topu kendi ağlarına gönderdi.

45' Ev sahibi ekip yine Sporar ile hızlı geldi. Sloven futbolcunun ceza sahasına girer girmez uzak köşeye yaptığı vuruş direğin dibinden dışarı gitti.

29' GOOL! Penaltı için topun başına geçen Adem Ljajic çok sakin bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skora dengeyi getirdi.

27' PENALTI! Ceza sahasında topu önünde bulan Ljajic rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve hakem tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi.

24' Beşiktaş gole yaklaştı! Köşe vuruşunun ardından ceza sahasında yaşanan karambolde top Ljajic'in önünde kaldı fakat onun vuruşunda top kaleyi bulmadı.

20' Ev sahibi ekip Drazic ile hızlı geldi. Sırp oyuncu savunma arkasına tehlikeli bir pas gönderdi. Topla buluşan Sporar kaleci Karius'u geçemedi ve top kornere gitti.

14' GOL! Kaleci Greif'in uzun vuruşunda Beşiktaş file bekçisi Karius kalesini terketti ancak ceza sahası dışında takım arkadaşıyla çarpışıp topu uzaklaştıramadı. Pozisyonu takip eden Sporar seken topu önüne aldı ve boş kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Hakem ilk düdüğünü çaldı ve karşılaşma başladı.

İLK 11'LER

BRATISLAVA: Greif, Medvedev, Abena, Bozhikov, De Marco, de Kamps, Holman, Ibrahim, Drazic, Rharsalla, Sporar

BEŞİKTAŞ: Karius, Douglas, Ruiz, Vida, Rebocho, Dorukhan, Elneny, Diaby, Nkoudou, Ljajic, Umut Nayir

 

Slovan Bratislava, Beşiktaş'ı 4-2 yendi. ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.