Slimani kadrodan çıkarıldı!

Cezayir Milli Takımı kadrosunda bulunan Fenerbahçeli Islam Slimani, sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarıldı, Benin maçında oynamayacağı duyuruldu. Slimani'nin ne zaman ve nasıl sakatlandığına dair bir bilgi ise verilmedi.

Fenerbahçe’nin Cezayirli forveti Islam Slimani’den sakatlık haberi geldi. Yıldız golcü geçtiğimiz günlerde açıklanan Cezayir Milli Takımı kadrosunda yer alırken, Benin ile oynanacak maçta forma giymesi bekleniyordu.

YERİNE DARFALOU ÇAĞRILDI

Skorer'in haberine göre; Ancak 30 yaşındaki futbolcuda beklenmedik bir gelişme meydana geldiği ortaya çıktı. Slimani, sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Cezayir Futbol Federasyonu, Benin maçı listesinden çıkarılan sarı-lacivertli oyuncunun yerine futbol hayatını Hollanda’nın Vitesse takımında sürdüren Oussama Darfalou’nun kadroya dahil edildiğini duyurdu.

Sağlık ekibi müdahaleye başladı

Afrika Uluslar Kupası’nda Cuma günü Benin ile karşılaşacak Cezayir, aynı takımla dört gün sonra yine karşılaşacak. Slimani’nin bu maçta oynayıp oynamayacağının da belli olmadığı belirtildi. Sağlık ekibinin Slimani’nin tedavisine başladığı, son durumunun belirlenmesinin ardından bu ikinci maçta oynayıp oynamayacağının belli olacağı ifade edildi.

Slimani kadrodan çıkarıldı! ile ilgili etiketler Cezayir Fenerbahçe slimani
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.