Skype Son Güncellemesiyle Çok Sıkı Bir Özellik Getiriyor!

Dünyaca ünlü görüntülü görüşme programı Skype son güncellemesiyle bombayı patlattı. Türkçe dahil 41 dile çeviri yapma imkanı tanıyan güncelleme birkaç özellik daha getiriyor.

Skype Microsoft iOS ve iPadOS için bir güncelleme getiren Skype her iki platformda 8.80.1 sürümüne getirilen birkaç yeni özelliği tanıttı. Skype artık çevrilmiş konuşmaları 41 farklı dilde destekliyor.

Skype son güncellemesi ile bomba bir özellik getirdi. Belirlenen profiller için bağlantıları devre dışı bırakabileceğiniz yeni özellikte yazılan mesajların 41 farklı dile çevirebiliyorsunuz.

SKYPE SON GÜNCELLEMESİ İLE YENİ ÖZELLİK GETİRDİ

Skype kullanıcıları artık Skype for Translated Conversations Türkçe’yi kullanabilir. Şu anda Skype üzerinden toplam 41 dil çevrilebiliyor, ancak bunlardan bazıları İspanyolca gibi aynı dillerin farklı varyasyonları.

Skype, yazılan mesajları çevirme yeteneğine sahipti, ancak bu özellik grup sohbetleri veya grup aramalarıyla kullanılamıyor. Skype, ayrıca sözlü konuşmaları gerçek zamanlı olarak çevirebilir.

Skype Son Güncellemesiyle Çok Sıkı Bir Özellik Getiriyor! ile ilgili etiketler Skype güncelleme özellik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.