Skype çöktü mü, neden açılmıyor?

Microsoft’un Skype uygulamasında dünya genelinde sorunlar yaşandığı sosyal medyada ayılmaya başlandı. Skype uygulamasının açılmaması gündemde yer aldı. peki, Skype çöktü mü?

Microsoft uygulamalarından birisi olan Skype’de sorunlar bitmek bilmiyor. Dünya genelinde Skype’ye erişim sorunu yaşanırken kullanıcıların karşısına ilk girişte “İsteğinizi tamamlayamıyoruz. Microsoft hesabında teknik sorunlar var. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.” yazısı çıkıyor.

Skype çöktü mü, neden açılmıyor?

Skype çöktü mü, neden açılmıyor?

Dünyaca ünlü görüntülü ve sesli konuşma uygulamalarından birisi olan Skype’ye erişim TSİ 16.30’dan itibaren tamamen kesildi. Erişim probleminin yaşandığı Skype için henüz bir açıklama gelmezken kullanıcılar bu durum karşısında adeta isyan etti. MSN Messenger ve Windows Live Messenger ile uzun yıllar kullanıcıların iletişimde kalmasını sağlayan ve sonrasında Skype ile yola devam eden Microsoft, geçtiğimiz günlerde WhatsApp'ı silen kullanıcıları Skype platformuna geri davet etmişti.

Skype’de yaşanan sorunda “İsteğinizi tamamlayamıyoruz. Microsoft hesabında teknik sorunlar var. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.” ifadesi gözlerden kaçmadı.

Skype çöktü mü, neden açılmıyor? ile ilgili etiketler Skype Microsoft Skype çöktü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.