Skrtel imzayı atıyor!

Yönetimin takımda tutmak istediği Martin Skrtel’in, konratını uzatmak konusunda olumlu bir tavır sergilediği öğrenildi. Slovak stoperin, gelecek sezon da Sarı-Lacivertli formayı giyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Martin Skrtel’in takımdaki geleceği merakla beklenirken, müjdeli bir haber geldi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın daha önce ısrarla, “Şartlar uygun olursa, takımda tutalım” dediği Skrtel, sezon sonunda bitecek kontratından bonuslarla birlikte yıllık 4 milyon Euro kazanıyordu. Yönetim, ikinci devrede de ortaya koyduğu performansla savunmanın en iyisi olan 34 yaşındaki oyuncuya 1+1 yıllık bir teklifte bulundu ve ücretini de 2 milyon Euro olarak belirledi.

OLYMPİAKOS DA KANCA ATMIŞ

Bu düzeyde bir teklifi bulamayacağını düşünen Slovak oyuncunun, şartları değerlendirdikten sonra Sarı- Lacivertliler’le gelecek sezon da takımda kalmak adına anlaşma sağladığı bildirildi. Bu arada Skrtel’e, Valbuena’yı kadrosuna katan Yunanistan ekibi Olympiakos’un da kancayı taktığı, ancak Skrtel’in İstanbulda kalmaktan yana tavır sergilediği bildirildi.

Skrtel imzayı atıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.