Skor yanıltmasın, All-Star maçı değil!

NBA'de sıra dışı bir gece geride kalırken Houston Rockets, Washington Wizards'ı 159-158 yenerken; Rockets'ın yıldızı James Harden, karşılaşmayı 59 sayıyla tamamladı.

NBA'de Embiid-Towns kavgası, Curry'nin bileğinin kırılması gibi olayların yaşandığı bir gece geride kalırken uzun süre unutulmayacak bir maç da Washington'da oynandı. Houston Rockets, Washington Wizards'ı deplasmanda 159-158 yendi.

HARDEN'DAN 59 SAYI

Konuk ekibin yıldızı James Harden, sonuncusu bitime 2.4 saniye kala atıp galibiyeti getiren basket olmak üzere karşılaşmayı 59 sayıyla tamamladı. Houston'da Russell Westbrook, 17 sayı 10 ribaunt ve 12 asistle 'triple-double' yaparak galibiyetin bir diğer mimarı oldu. Rockets adına Clint Capela maçı 21 sayıyla tamamladı.

Wizards'ta Beal 20'de 14 isabetle oynadı ve kaydettiği 46 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Çaylak Rui Hachimura 23, Davis Bertans ise 21 sayıyla Washington adına öne çıkan isimler oldular.

REKORLAR

Houston, tarihindeki en yüksek sayılı galibiyetini alarak kulüp rekoru kırdı. Toplam 317 sayının atıldığı maçta Washington Wizards, NBA tarihinde en yüksek sayıyla yenilen 3. ekip oldu. Bundan önceki rekorlar, Denver-Golden State 158-162 ve Denver-San Antonio 163-155 maçlarında kırılmıştı.

Skor yanıltmasın, All-Star maçı değil! ile ilgili etiketler NBA Houston Rockets Washington Wizards Russell Westbrook James Harden
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.