Çürük meyvelerden meyve suyu yaptılar!

Geçtiğimiz hafta Konya'da bir süt toplama merkezinde yaşanan 'sütte banyo' skandalının ardından bir görüntü daha sosyal medyada infiale yol açtı. TikTok üzerinden paylaşılan 'çürük meyve suyu' temalı video, kısa sürede binlerce kez paylaşıldı. Vatandaşlar yetkililere çağrıda bulundu. İşte detaylar...

Sosyal medyada yayılan ve henüz nerede çekildiği bilinmeyen 'çürük meyvelerde meyve suyu' görüntüsü büyük tepki çekti.

İddiaya göre çürük, ezilmiş, hatta küflenen elmalar meyve suyu yapılacaktı. Görüntülerde bir depoda kasa kasa elmalarla ilgili işlemler yapıldığı görülüyor.

''MEYVE SUYU YAPACAĞIZ''

Çürük meyveleri görüntüleyen kişinin de elmaların meyve suyu yapıldığını söylediği duyuluyor. Ayrıca işletme sahibi olduğu iddia edilen kişi de videoda yer alıyor.

"ONU ÇEKME"

Görüntülerde yer alan diyalogda ise, kayıt altına alan kişiye arkadaki kişinin 'Onu çekme' dediği, karşılığında ise, 'Vallahi çekeceğim ağabey. Millet ne içtiğini görsün' yanıtını aldığı duyuluyor.

Çürük meyvelerden meyve suyu yaptılar! - Resim : 2

Çürük meyvelerden meyve suyu yaptılar! ile ilgili etiketler meyve TikTok meyve suyu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.