Skandal tweetleriyle gündemde olan CHP'nin yeni başkanı konuştu!

Cemal Canpolat CHP İstanbul İl Başkanlığı görevini Canan Kaftancıoğlu'na devretti. Şişhane'deki CHP İstanbul İl başkanlığı'nda düzenlenen devir-teslim töreninde konuşan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi.

“SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A SELAM YOLLAYALIM ARKADAŞLAR”

Cezaevindeki HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP’lilerle olan fotoğrafına yönelik eleştirilere yanıt veren Kaftancıoğlu, “Selahattin Demirtaş’a selam yollayalım arkadaşlar. Ben bu memlekette bir siyasetçi olarak halkın iradesiyle seçilmiş herkesle fotoğraf veririm bununla da gurur duyarım” açıklamasında bulundu.

canank22

“ERDOĞAN’DAN SAMİMİ ŞEKİLDE ÖZÜR DİLİYORUM”

Canan Kaftancıoğlu, Gezi olaylarıyla ilgili tüm paylaşımlarının arkasında olduğunu belirterek, “Orada gözümden kaçmış bir şey var hepimiz insanız, hata yaparız. Özür dileyerek paylaşmak istiyorum, Erdoğan’ın annesine küfür olan duvar yazısını da paylaşmışım. Annelik kutsaldır ben hiç kimsenin annesine bir şey dedirtmem. Erdoğan’dan samimi şekilde özür diliyorum.” dedi.

Skandal tweetleriyle gündemde olan CHP'nin yeni başkanı konuştu! ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul Erdoğan HDP demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.