Skandal TikTok videosuna tepki yağıyor: Vaktinden önce hoparlörden ezan sesi dinletip oruç bozdurdu

Bir TikTok kullanıcısı sahilde iftar yapmak için bekleyen vatandaşlara, hoparlörden vaktinden önce ezan sesi dinletti. O anları gülerek kayda alıp TikTok'ta paylaşan genç tepki çekti.

Son dönemde birbirinden skandal videoların paylaşıldığı sosyal medya platformu TikTok'taki tartışma yaratan görüntülere bir yenisi daha eklendi.

UTANMADAN BİR DE TİKTOK'TA PAYLAŞTILAR

Ramazan ayında sahilde iftar yapmak için hazırlanan vatandaşlara vaktinden önce hoparlör ile ezan sesi dinleten bir genç, o anları da utanmadan sosyal medya hesabından paylaştı.

Skandal TikTok videosuna tepki yağıyor: Vaktinden önce hoparlörden ezan sesi dinletip oruç bozdurdu

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ ORUCUNU BOZDU

Yalnızca sahildekiler değil evlerinde masa başında iftar saatini bekleyen çok sayıda vatandaşın da sesi duyarak oruçlarını bozduğu öğrenilirken, TikTok'ta paylaşılan skandal videoya çok sayıda tepki yorumu geldi.

Skandal TikTok videosuna tepki yağıyor: Vaktinden önce hoparlörden ezan sesi dinletip oruç bozdurdu ile ilgili etiketler TikTok iftar ezan video hoparlör

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.