Skandal ses kaydını SuperHaber yayınlamıştı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün hedef aldığı, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, geçtiğimiz günlerde de bir gazeteci ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelmişti. Enginyurt'un gazeteciyi tehdit ederek küfürler yağdırdığı o ses kaydını SuperHaber yayınlamıştı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un yerel seçim değerlendirmeleri sonrasında konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulunarak, "Partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt’un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağlamayacaktır" dedi.

SKANDAL SES KAYDIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Bahçeli'nin tepki gösterdiği Cemal Enginyurt, geçtiğimiz günlerde de bir gazeteci ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelmişti. Enginyurt'un gazeteciyi tehdit ederek küfürler yağdırdığı o ses kaydını SuperHaber yayınlamıştı. İşte o ses kaydı:

 

 

 

Skandal ses kaydını SuperHaber yayınlamıştı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.