Skandal paylaşım ifşa oldu

Fenerbahçe’nin dün kadrosuna kattığı Ozan Suncak'ın sözleşmesi feshediliyor. Fenerbahçe'nin bu kararı almasında Ozan Suncak'ın PKK paylaşımı etkili oldu.

Almanya’nın SSV Reutlingen takımında forma giyen oyuncuyu renklerine katan Fenerbahçe dün Ozan Suncak'ı transfer etti. Sarı Lacivertli ekip bugün ise Suncak ile imzaladığı 3 yıllık amatör sözleşmesini feshetmek için oyuncunun avukatıyla görüşmelere başladı.

FESİH GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, akademiye transfer ettiği Ozan Suncak ile imzaladığı 3 yıllık amatör sözleşmesini feshetmek için oyuncunun avukatıyla görüşmelere başladı.

Skandal paylaşım ifşa oldu

SUNCAK'I TERÖR ÖRGÜTÜ PKK PAYLAŞIMI YAKTI

İddiaya göre Fenerbahçe'nin bu kararı almasında Ozan Suncak'ın sosyal medyasından yaptığı paylaşımlar etkili oldu.  Futbolcunun terör örgütü PKK'ya destek veren bir mesaj yayınladığı iddia ediliyor.

Ozan Suncak kimdir?

Ozan Suncak, 31 Temmuz 2004 yılında dünyaya geldi. 18 yaşındaki futbolcu,  merkez orta sahada oynuyor. Kariyerine Stuttgart altyapısında başlayan Ozun Suncak son olarak Reutlingen U19 takımının formasını giyiyordu.

 

Skandal paylaşım ifşa oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.