Skandal mesaj 11 yıllık evliliği bitirdi!

Sunucu ve oyuncu Gül Gölge Saygı ile televizyoncu Murat Saygı 11 yıllık evliliğini bitiriyor. İki çocuk sahibi olan çiftin 3 yıl önce patlak veren mesaj skandalı nedeniyle boşandığı iddia ediliyor.

Sunucu Gül Gölge ile ünlü televizyoncu Murat Saygı, boşanma kararı aldı. 11 yıl önce evlenen, Ali ve Emir adında iki çocukları var. Konuyla ilgili Sabah gazetesindeki köşesinde bir yazı kaleme alan Bülent Cankurt, çiftin boşanma nedenlerine ilişkin çarpıcı detaylara yer verdi.

İşte konuyla ilgili Cankurt'un kaleme aldığı yazı;

Son dönemde evli çiftlere bir haller oldu! Son birkaç ayda yaptığım mutsuz evlilik ve boşanma haberinin sayısını unuttum. İşte herkesi şoke edecek bir boşanma haberi daha! Güzel sunucu Gül Gölge Saygı ile usta televizyoncu Murat Saygı'nın 11 yıllık evliliği bitiyor.

3 Yıl Önce Patlak Veren Mesaj Skandalı, Gül Gölge ve Murat Saygı'nın Yuvasını Yıktı

Yakın çevrelerinden öğrendiğime göre; Ali ve Emir adında iki çocukları olan çift, kavga- gürültü etmeden 11 yıllık evliliklerini bitirme kararı almış...

MESAJ SKANDALI PATLAMIŞTI

Hatırlarsanız; çok yakın iki dost olan Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm'ün arasında üç yıl önce 'mesaj' skandalı yaşanmıştı. Gönlüm; aile dostu olan Gül Hanım'ın, basketbolcu eşi Kerem Gönlüm'e samimi mesajlar attığını iddia etmiş, ortalık karışmıştı.

3 Yıl Önce Patlak Veren Mesaj Skandalı, Gül Gölge ve Murat Saygı'nın Yuvasını Yıktı

Gönlüm'ün iddiaları sonrasında o dönem, Saygı çiftinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmiş ama dedikodular fos çıkmıştı.

Skandal mesaj 11 yıllık evliliği bitirdi! ile ilgili etiketler Gül Gölge boşanma mesaj murat saygı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.