Skandal kararın ardından Atilla'nın avukatından açıklama...

ABD'de görülen davada jürinin 5 ithamdan suçlu bulduğu Hakan Atilla'nın avukatı Victor Rocco, "Karar hayal kırıklığı yarattı" ifadelerini kullandı. 11 Nisan'da Atilla'nın alacağı cezaya karar verilecek duruşmanın ardından temyize gideceklerini söyleyen Rocco, "Atilla masum ve mücadelesine devam edecek." dedi.

"JÜRİ SARRAF'A İNANDI"

Bu davanın Atilla ile hiçbir ilgisinin bulunmadığını ve Rıza Sarraf'ın şovu olduğunu vurgulayan Rocco, "Atilla garip bir oyunun kurbanı oldu." ifadesini kullandı.

Savunma avukatlarından Cathy Fleming ise Atilla'nın gerçek bir beyefendi olduğunu belirterek, "Jürinin Sarraf'a inanması ve resmi görememesi hayal kırıklığı yarattı." değerlendirmesinde bulundu.

TEMYİZ MAHKEMESİ'Nİ İŞARET ETTİ

Atilla'nın avukatı Victor Rocco, gazetecilerin “müvekkilinizin adil şekilde yargılandığına inanıyor musunuz” sorusuna şu yanıtı verdi; “Hiçbir davanın, hiçbir zaman kusursuz olmadığına inanıyorum. Bu dava da kusursuz değildi. Zaten bu yüzden temyiz mahkemeleri var” ifadelerini kullandı.

Skandal kararın ardından Atilla'nın avukatından açıklama... ile ilgili etiketler Hakan Atilla ABD dava Reza Zarrab
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.