Skandal Kadir Gecesi paylaşımı için savcılık tutuklama istedi

Kadir Gecesi'nde içki sofrasında paylaşım yaparak büyük tepki çeken Pegasus çalışanının gelen tepkiler sonrasında işine son verilmişti. Tutuklanma talebi ile adliyeye sevk edilen şahıs, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kadir Gecesi'nde arkadaşlarıyla beraber içkili paylaşım yapan Pegasus çalışanı, sosyal medyada büyük bir tepki toplamıştı. Olayın ardından Pegasus'un işine son verdiği şahıs hakkında soruşturma açıldı. 

  İFADE VERMEYE GİTTİ

 Soruşturma kapsamında Pegasus çalışanı Onur T. dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvelik Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi.

 TUTUKLANMASI İSTENDİ

 Onur T., soruşturmayı yürüten savcı tarafında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan tutuklanma talebi ile İstanbul Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

Mahkeme, Onur T.'nin tutuklama tedbirini ölçülü bulmayarak, adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

 

Skandal Kadir Gecesi paylaşımı için savcılık tutuklama istedi ile ilgili etiketler Kadir Gecesi Savcılık Pegasus tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.