Skandal iddia: Tarkan'ın İzmir'deki konseri için meydandaki ağaçları söktüler!

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kentte düzenlenecek Tarkan konseri öncesinde Gündoğdu Meydanı'ndaki ağaçları yer açmak için kökünden söktürdüğü iddia edildi. O anlara ait olduğu iddia edilen video Twitter'da tepkilere neden oldu.

İzmir'in 9 Eylül'de düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı kutlama programı kapsamında sanatçı Tarkan'ın konser vereceği Gündoğdu Meydanı'nda skandal bir olay yaşandığı iddia edildi. 

TARKAN, İDDİALARA KARŞI SESSİZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in, konserin düzenleneceği alandaki ağaçları kökünden söktürdüğü belirtildi. 

Çevreci söylemleri nedeniyle, çeşitli bahanelerle iktidarı hedef alan Tarkan, ağaç katliamı iddialarına karşı sessizliğini koruyor.

Skandal iddia: Tarkan'ın İzmir'deki konseri için meydandaki ağaçları söktüler!

 

 

 

Skandal iddia: Tarkan'ın İzmir'deki konseri için meydandaki ağaçları söktüler! ile ilgili etiketler İzmir Tarkan Ağaç video Konser meydan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.