Skandal görüntülerden ortaklarını değil de Erdoğan'ı sorumlu tutan CHP liderine yanıt!

SuperHaber'in Semra Güzel'in skandal görüntülerini gündeme getirmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu'na AK Parti'li Hamza Dağ'dan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu'na "Yazık, acınası halde" diyen Dağ, "Askerlerimizi şehit eden bir teröristin sevgilisi olarak terör kamplarında fotoğrafları ortaya çıkan bir milletvekiline tepki gösteremeyen siyasetçinin bu millete söyleyeceği sözlerinin hiçbir hükmü yoktur. " ifadelerini kullandı.

SuperHaber'in HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisi ile ilgili paylaştığı bilgiler Türkiye'nin gündemi değiştirdi. Skandal görüntülere tepki üstüne tepki gelirken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu fotoğrafın muhatabı doğrudan doğruya Erdoğan'dır." diyerek yeni bir skandala imza attı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Twitter hesabından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, HDP'li Semra Güzel'in öldürülen PKK'lı teröristle basına yansıyan fotoğrafına ilişkin değerlendirmesini eleştirdi.

"YAZIK, ACINASI HALDE"

Kılıçdaroğlu'nun ipinin Kandil'in elinde olduğunu savunan Dağ, şunları kaydetti:

"CHP Genel Başkanı'na, HDP'li bir vekilin terör kampında teröristle olan münasebeti soruluyor. Kendisi HDP ile kurduğu ilişkiye o kadar bağlı ki buna bile tepki gösteremiyor. Yine 'Erdoğan suçlu.' diyor. Bu, taca atılacak bir konu değil. Askerlerimizi şehit eden bir teröristin sevgilisi olarak terör kamplarında fotoğrafları ortaya çıkan bir milletvekiline tepki gösteremeyen siyasetçinin bu millete söyleyeceği sözlerinin hiçbir hükmü yoktur. Yazık, acınası halde."

Skandal görüntülerden ortaklarını değil de Erdoğan'ı sorumlu tutan CHP liderine yanıt! ile ilgili etiketler AK Parti Hamza Dağ semra güzel Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.