Skandal görüntüler: 'Tesettürsüz olduğu için' içine Şeytan giren kadını tedavi etti! / VİDEO

Kendisini "Paranormalist, Psikolog, Spiritualist ve NLP uzmanı" olarak tanıtan Sayik Erol Tangut, uzun süredir "Cin çıkarma" seanslarını sosyal medyada yayınlıyor.

Sayik Erol Tangut'un "Şeytan ve cin çıkarma seansları" milyonlarca kişi tarafından, sansürsüz olarak izleniyor.

Rahatsız edici görüntülerin yer aldığı videolarda, Tangut, "hastalarına" çeşitli dualar okuyarak ve tavsiyelerde bulunarak "içlerine giren cinden" kurtulmalarına yardımcı oluyor.

Kamuoyunda zaman zaman televizyon programlarına çıkan ve gazetelere açıklamalar yapan sözde "Spiritüalist" Sayik Erol Tangut, medyayı kullanarak popülarite kazamaya da çalışıyor.

ewmhfewfew

Sosyal medyada Şeyh Said posteri önünde fotoğraflarını paylaşan, ofisinde Osmanlı tuğrası bulunan ve FETÖ lideri Fethullah Gülen'in "şeytanlaştığını" açıklayarak basında geniş yer bulan Sayik Erol Tangut, "cin çıkarma" seansları başarılı olmazsa ödenen ücreti geri vermeyi de garanti ediyor.

YEMİN ETTİRDİ

Erol Tangut, son yayınladığı "ŞEYTAN ÇILDIRDI.! Tesettürsüzlük ve Gizli Şirkten Gelen Musallat" başlıklı videoda ise korkunç görüntüler eşliğinde akıl almaz mesajlar veriyor.

Videoda "Buradan çıkaramayacaksın, beni çıkaramayacaksın!" şeklinde çığlık atarak bağıran bir kadını "tedavi" etmeye çalışan Tangut, çeşitli ayetler okuyor.

"Cin çıkarma" seansının sonunda genç kadına bir yemin ettiren Sayik Erol Tangut, şu ifadeleri kadının da tekrarlayarak tövbe etmesini istiyor;

"Senin emrettiğin tesettürü senin rızanı ve sevgini kazanmak için yıllarca giymedim.

Ve nefsime zulmettim, sonra yarattığın bir kulun rızasını ve sevgisini kazanmak için riyakarlık yaparak senin için giymediğim tesettürü onun rızası için giydim ve nefsime zulmettim.

Allah'ım bugüne kadar tesettürsüz gezmekle birçok insanın göz zinası yapmasına ve harama girmesine sebep oldum, hem kendim günah kazandım, hem de başkalarının göz zinası yaparak günaha girmelerine sebep oldum. Ve günahlarına ortak oldum."

"TESETTÜRE GİRMEDİĞİ İÇİN İÇİNE ŞEYTAN GİRDİĞİNİ" SAVUNDU

Yemininde, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden ifadeler kullanan Tangut, 'Şeytan'ın kadına "tesettüre girmediği için musallat olduğunu" savunuyor.

Erol Tangut kadına, "Vücudunda bulunan Şeytan senin tesettürsüzlüğünle bedeninde duruyor. Allah için tesettüre girdiğinde vücudunda hiçbir enerji kalmaz." diyor.

KİM BU EROL TANGUT?

Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, cin çıkarma seanslarını, sözleşme yaptığı "hastalarıyla" gerçekleştirdiğini belirten Tangut, "Kimseyi dolandırmadığını ve kul hakkı yemediği" iddiasında.

Sözde "Spiritualist" Sayik Erol Tangut, büyü bozma, cin çıkarma ve muska yazma dışında "Spiritualist Metafizik Araştırma ve Danışmanlık hizmetleri" de veriyor.

Tangut, metafizik ve spiritualist ilimleri öğrenmek isteyenlere seminer ve eğitim de sunuyor.

Ayrıca, internet sitesinde verdiği bilgide "yasal" bir hizmet sunduğunu öne sürerek "Vergiye tabi çalıştığını" iddia ediyor. / SuperHaber

Skandal görüntüler: 'Tesettürsüz olduğu için' içine Şeytan giren kadını tedavi etti! / VİDEO ile ilgili etiketler Çin sayik erol tangut şeytan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.