Skandal fotoğrafı ilk defa SuperHaber'in yayınlamasını HDP'li Sancar böyle değerlendirdi

İlk defa SuperHaber'de yayınlanan HDP'li Semra Güzel'in terörist sevgilisiyle fotoğrafları gündem olmaya devam ediyor. HDP'den gelen son açıklama, konuyu başka bir yöne çekmek istediklerini ortaya koydu. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, skandal fotoğrafları ilk defa SuperHaber'in yayınlamasıyla ilgili "Beş yıl sonra siz bunları servis ediyorsanız belli ki özel bir hesabınız vardır" dedi.

HDP'li milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı teröristle sevgili olduğunun ortaya çıkması günlerdir Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden biri olmaya devam ediyor. İlk defa SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'un köşesine taşıdığı fotoğraflar sonrası Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke düzenledi.

Semra Güzel'in terör kampında çekilen fotoğrafının ortaya çıkması sonrası HDP'den gelen son açıklama ise dikkat çekti. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar skandal fotoğrafları Türkiye'nin gündemine SuperHaber'in getirmesinin farklı bir anlamı olduğunu savundu. HDP'li bir milletvekilinin PKK'lı bir teröristle sevgili olmasını görmezden gelen Sancar, "Beş yıl sonra siz bunları servis ediyorsanız belli ki özel bir hesabınız vardır" dedi

Sancar, Diken'e verdiği röportajda şunları söyledi:

"İktidar bloğu içinde veya iktidar bloğuna yakın kesimlerin birbirleriyle bir çekişmesi olduğunu düşünüyoruz. Bu fotoğrafların servis edildiği mecraya bakarsanız ne dediğimi daha iyi anlarsınız. Bu fotoğraflar 2014’te çekilmiş ve 2017’den beri de dosyadalar. Beş yıl sonra siz bunları servis ediyorsanız belli ki özel bir hesabınız vardır."

Skandal fotoğrafı ilk defa SuperHaber'in yayınlamasını HDP'li Sancar böyle değerlendirdi ile ilgili etiketler HDP terörist Sevgili fotoğraf SuperHaber mithat sancar semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.