Skandal çıkışlarıyla gündem olan Aleyna Tilki, mütedeyyinleri hedef aldı: Muhafazakar falan değilsiniz!

Skandal çıkışlarıyla gündem olan ve iç çamaşırlı bir pozunu paylaştığı için eleştiri yağmuruna tutulan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından mütedeyyinleri hedef aldı. Tilki, "Hiçbiriniz muhafazakar falan değilsiniz. "diyerek olay sözler sarfetti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, son olarak yatak odasında çektiği iç çamaşırlı pozu ile tepkileri üzerine çekti. 

İç çamaşırıyla poz verdiği için eleştirilen Tilki, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaparak cevap verdi.

"CESURLUK ÇIPLAK OLMAK DEĞİL"

Sosyal medya hesabından iç çamaşırlı bir fotoğrafını yayınlayan Tilki, "Ben öldüm" notunu yazdı. Tilki'nin paylaşımını müstehcen bulan birçok kullanıcısı ise "Cesurluk çıplak olmak değil" diyerek Tilki'yi eleştirdi.


"MUHAFAZAKAR FALAN DEĞİLSİNİZ"

Twitter hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Tilki, fotoğrafını müstehcen bulan kişilere tepki gösterdi. Şarkıcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Son fotomu ‘muhafazakarlık’ adı altında eleştirenler; Hiçbiriniz muhafazakar falan değilsiniz. Eğer algınız bi önceki gün bi Türk kadını olarak Billboard’a verdiğim röportajı değil,son fotoğrafıma reaksiyon veriyorsa sizin ilgi alanınız başarı değil, benim iç çamaşırımdır"

"İÇ ÇAMAŞIRI PARTİSİ VERMEK İSTERİM"

"Dedelerimiz anneanne babaannelerimiz bize kıymetli şeyler öğretti. Onların ortamında inanın iç çamaşırıyla gezmiyorum. Ama sahte muhafazakarlarla bir iç çamaşır partisi yapmak isterim."

Skandal çıkışlarıyla gündem olan Aleyna Tilki, mütedeyyinleri hedef aldı: Muhafazakar falan değilsiniz! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki tilki muhafazakar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.