Sızma girişimindeki teröristler öldürüldü! Aralarında PKK'nın sözde sorumlusu da var

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Eren-15 Operasyonu kapsamında Ağrı'nın Kartevin Dağı bölgesinde aralarında PKK'nın sözde Erzurum eyalet sorumlusunun da yer aldığı 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Eren-15 operasyonları kapsamında, Doğu Anadolu ve Karadeniz'e sızma girişimleri engellendi. Aralarında PKK'nın sözde Erzurum eyalet sorumlusunun da bulunduğu 3 terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Eren-15 Operasyonu kapsamında bugün, Ağrı-Patnos ilçesi Kartavin Dağı bölgesinde, İHA ve SİHA destekli operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi;

"Terör örgütünün, Doğu Anadolu ve Karadeniz’e sızma girişimleri engellendi, aralarında terör örgütü tarafından yeni görevlendirilen sözde- Erzurum eyalet sorumlusunun da bulunduğu 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Eren-15 Operasyonu kapsamında bugün, Ağrı-Patnos ilçesi Kartavin Dağı bölgesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca müşterek gerçekleştirilen Jandarma İHA - SİHA destekli operasyonda; aralarında terör örgütü PKK tarafından yeni görevlendirilen sözde Erzurum eyalet sorumlusunun da yer aldığı 3 örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilirken, terör örgütünün Doğu Anadolu ve Karadeniz’e sızma girişimleri engellenmiş oldu.

Eylem arayışındaki PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlar devam etmektedir."

Sızma girişimindeki teröristler öldürüldü! Aralarında PKK'nın sözde sorumlusu da var ile ilgili etiketler Operasyon PKK terörist eren 15
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.